duminică, 26 decembrie 2021

 26.12.2021

La prima vedere, mandala de astăzi este doar o altă mandală cu mov pe mijloc, dar dacă ne uităm atent pe ceea ce urmează în aceste ultime zile ale lui Decembrie şi, implicit, ale anului 2021, implicațiile sunt mult mai mari, iar ziua de astăzi este doar începutul unei serii concentrate de lecţii până în data de 31.12.2021, rolul său fiind exclusiv acela de a ne pregăti pentru anul care vine şi care, chiar dacă ne aduce nişte daruri interesante, să nu uităm că până să ajungem să ne bucurăm de ele, este nevoie să trecem prin perioada de curăţire, pentru că, nu-i aşa, nu putem punem vin nou în vase vechi, de aceea, avem nevoie să curăţăm "vasul" , adică pe noi înşine să ne curăţăm de acele energii care nu ne mai sunt favorabile şi care ne pot împiedica cu brio să primim energia anului care vine, ca şi binecuvântare, pe4rcepând-o mai degrabă ca şi pe un obstacol.

Aşadar, să ne uităm puţin pe mandala de astăzi ca să înţelegem care ne sunt lecţiile pe următoarele cinci zile, lecţii pe care fie alegem să le învăţăm odată şi să le transformăm în daruri, fie alegem să ne "luptăm" cu ele în continuare, neînţelegând, de fapt, că noi ne luptăm cu noi înşine, fără a exista un duşman din afară pe care să dăm vina.

Aşadar, provocarea principală a mandalei de astăzi este comunicarea, faptul că nu dăm informaţia mai departe, faptul că nu creăm cu ajutorul cuvintelor şi alegem să nu creăm astfel punţi de legătură cu restul Creaţiei, iar acest lucru ne va "bântui" foarte mult în anul care vine, deoarece aşa cum  este nevoie ca celulele noastre să comunice între ele pentru buna funcţionare a organismului nostru, aşa şi elementele Creaţiei (şi mă refer aici în special la oameni) este nevoie să comunice între ele pentru a crea legături mai puternice şi pentru a putea manifesta iubirea. 

Apropo de celule, ne-am întrebat vreodată, ce se întâmpla atunci când celulele noastre nu mai comunică între ele? În primul rând mesajele dintre ele nu ar mai fi transmise corect şi, treptat, se instalează starea de boală.

De aceea Universul pune accentul foarte pe comunicare, pe schimbul de informaţie şi energie între fiinţele umane, pentru că numai în acest fel apare progresul şi numai în acest fel reuşim să evoluăm la nivel individual şi de grup.

Ce putem face în această privinţă? Dacă până acum am fost o persoană care nu a comunicat prea mult, atunci este timpul să pornim în direcţia opusă şi, în acest zile, să ne stabilim clar ce intenţionăm să facem pentru a trece peste această provocare, dar să şi începem să lucrăm la acest lucru. Universul nu aşteaptă de la noi să devenim comunicatori desăvârșiți începând cu 01.01.2022, dar preţuieşte foarte mult eforturile pe care le facem, mai ales dacă aceste eforturi sunt constante. Aşadar, să ne stabilim clar obiectivele, dar nu vagi, ci cu termene precise. De asemenea, să ne stabilim clar ceea ce avem nevoie pentru a comunica mai bine, fie un curs de comunicare, echipament audio-video, software etc. şi să vedem ce putem face pentru a le putea obţine, iar acolo unde nu avem soluţii să avem curajul, dar mai ales îndrăzneala de a le cere Universului care este infinit.

Cea de a doua provocare de astăzi, cu care ne vom întâlni şi mai mult în 2022 este lipsa acţiunii, mai pe româneşte tripleta lene-comoditate-amânare, iar aici vom putea izbuti numai printr-o planificare riguroasă, dar mai ales prin respectarea ei întocmai. Se spune că, atunci când timpul nu este suficient, să nu micşorăm obiectivele, ci să creştem eforturile, aşa că este timpul să ne stabilim obiective realizabile, să stabilim cât mai detaliat modul în care ajungem la ele şi să avem curajul să trecem la treabă, altfel energia anului viitor se va ţine scai după noi până când ajungem să facem acest lucru.

Şi, pentru că aceste două provocări, pe lângă faptul că pot fi tipare mai vechi ale noastre, totuşi, ele sunt amplificate de o a treia provocare şi anume mentalul nostru cel de toate zilele, cel care are, în primul rând nevoie de vindecare şi recalibrare, deprogramare de vechile scheme de gândire şi de crearea altora noi, care să fie în acord cu evoluţia noastră actuală.

Aşadar, avem la ce lucra în aceste cinci zile, dacă dorim să avem un an productiv, dacă vrem să-i valorificăm energia nu să fugim de ea.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu