marți, 7 decembrie 2021

 7.12.2021

Dacă m-ar întreba cineva de unde să înceapă să practice pentru a-şi ridica vibraţia şi energia, chiar dacă teoretic poate să înceapă de oriunde, pentru că fiecare chakră a noastră are rolul ei unic, iar fiecare câmp energetic are funcţii clar stabilite, aş recomanda, lucrul cu chakra şapte, dar mai ales cu Aura, pentru că de aici se pot rezolva multe sau cel puţin se pot ameliora.

Astăzi suntem într-o zi cu provocare pe şapte, cu provocare pe vindecare şi cu un centru mov al mandalei, ceea ce înseamnă că informaţiile care ne vin astăzi au un impact mult mai puternic, iar Universul ni le aduce în faţă tocmai ca să le putem utiliza pentru propria noastră creştere şi evoluţie, dar şi pentru că reprezintă răspunsul la rugăciunile pe care le-am adresat cândva, iar Universul nu rămâne niciodată dator. Am putea spune că ni le trimite cu ceva întârziere, dar nu El le trimite, pentru că acele informaţii au fost acolo dintotdeauna, ceea ce s-a schimbat este rezonanţa noastră care ne-a permis să aflăm de ele, aceeaşi rezonanţă pe care o văd şi la mandale, pentru că de la o postare la alta, chiar dacă este un nucleu constant de persoane care le urmăresc, sunt şi persoane care rezonează cu anumite interpretări şi nu rezonează cu altele.

Aşa că astăzi vom vorbi despre Aura noastră, chiar dacă am mai făcut-o şi în alte dăţi, numai că astăzi, având în vedere că această provocare apare într-o zi de mov, cu atât mai important este să discutăm despre ea, pentru că este un punct care, dacă este rezolvat, aduce beneficii în multe zone ale noastre, pe care le echilibrează, aşa că dacă înţelegem bine informaţia de astăzi, dar mai ales dacă alegem să lucrăm cu ea, într-un timp relativ scurt, de câteva săptămâni, vom putea observa transformări importante la noi.

Aura noastră nu este ceva fizic, care se vede cu ochiul liber, de aceea multe persoane, chiar dacă ştiu de existenţa ei, de importanţa ei, de multe ori fie uită de ea, fie o ignoră. Dacă, în schimb, dimineaţa, aura noastră s-ar fi văzut în oglindă, atunci altfel ar fi stat lucrurile, pentru că cu siguranţă nu ne-ar fi plăcut ceea ce vedem. Sunt sigur că toţi şi-ar fi curățat aura, la duş, dacă ar fi văzut-o murdară sau ar fi pieptănat-o dacă ar fi văzut-o ciufulită 😀.

Numai că, aceste lucruri chiar există, respectiv aura noastră chiar se poate încărca cu anumite energii de vibraţie joasă, sau poate să fie "ciufulită" sau chiar poate fi ruptă, ca să nu mai vorbim de completa ei lipsă.

Ea este scutul nostru energetic, care ne protejează de toate energiile străine care vin către noi, respingându-le în funcţie de cât de puternică este. Atunci când ea nu este în regulă, ne putem da seama după stările şi senzaţiile pe care le experimentăm, respectiv: ne încărcăm cu sentimentele negative ale celor la care ținem, după ce vorbim cu ei; simţim că este în destinul nostru să rezolvăm probleme tuturor, iar aceste lucru ne dă, de multe ori, stări de insomnie; ne simţim vulnerabili în mulţime, deoarece simţim câmpurile energetice ale celorlalţi cum ne copleşesc; un sentiment general de nesiguranţă; lipsa iubirii de Sine şi, automat, lipsa fidelităţii faţă de noi înşine.

În consecinţă, cea mai bună soluţie la toate aceste stări şi senzaţii este să avem grijă să ne refacem aura, pentru că odată refăcută începem să fim noi înşine şi atunci va dispărea o mare parte din confuzia în care stăm. 

De aceea, putem să facem, în fiecare zi, o meditaţie de 10-15 minute pentru refacerea aurei: vizualizăm cum lumina de la Creator vine şi când atinge creştetul capului începe să ne înconjoare şi să formeze în jurul nostru un cocon de lumină şi pe măsură ce vizualizăm acest cocon de lumină cum ne cuprinde complet, mental rostim continuu: Aura mea este din ce în ce mai puternică. În acest fel reuşim să ne refacem aura şi reuşim să potolim şi mentalul, dându-i de lucru pe parcursul meditaţiei.

Vindecarea noastră, apropo de provocarea pe vindecare de astăzi, ţine foarte mult de modul în care reuşim să ne refacem structurile energetice, de cât de mult reuşim să le curăţăm şi să le păstrăm la parametri optimi, pentru că un nivel ridicat de vibraţie nu dă voie energiei negative stă stagneze şi mai ales ajută în vindecarea, iniţial energetică, iar apoi în cea fizică.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu