joi, 16 decembrie 2021

 16.12.2021

Dacă, să zicem, dintr-o dată, am auzi, în capul nostru, Vocea lui Dumnezeu, ce i-am spune? Care ar fi acel lucru despre care am dori să vorbim cu el?

Sau, ca să adresez o întrebare pe care, probabil ar fi fost bine să o adresez încă de la început, am vorbi cu El sau am crede că am luat-o razna şi ne ducem repede să luăm nişte calmante şi să ne culcăm?

Ideea este că acest dialog este permanent, de fapt, pentru mulţi dintre noi, este mai degrabă un monolog, din partea Universului care doreşte să comunice ma mult cu noi, dar din cauză că noi nu îi răspundem ni se pare că nu are cum să vorbească cu noi.

Cea mai mare problemă, în societatea noastră, este lipsa de comunicare şi nu mă refer aici la a vorbi continuu, ci la a comunica eficient, la a spune ceea ce dorim şi ce anume ne deranjează, la a spune adevărul şi modul în care privim noi lucrurile, pentru că numai în acest fel reuşim să ne facem înţeleşi şi astfel eliminăm posibilitatea ca ceilalţi să ne înţeleagă greşit şi creştem posibilitatea ca ceilalţi să comunice cu noi aşa cum noi ne dorim de fapt.

Dar, din păcate, toate aceste dorinţe ale noastre nu sunt verbalizate pentru ca ceilalţi să le cunoască.

În ceea ce priveşte Universul, spre deosebire de sicitatea în care trăim, Universul ştie ce ne place şi ce nu, ştie ce avem nevoie şi ce nu, dar nu ne poate da ceea ce noi avem nevoie atâta timp cât noi nu cerem, pentru că tot El, Universul, are şi legi, care sunt destul de clare şi pe care le respectă întru totul, mai ales dacă doreşte ca şi creaţia Sa să le respecte, iar una dintre aceste legi este Legea Liberului Arbitru, prin care noi suntem să lăsaţi să ne luăm propriile decizii, atâta timp cât ele nu afectează pe ceilalţi.

Şi atunci se naşte o întrebare cât se poate de normală: de ce nu comunicăm în societate şi cu Divinitatea? Iar cel mai bun răspuns, în acest caz, îl putem da, tot noi, cu condiţia să şi vrem acest lucru. Să ne gândim puţin! Când ne izolăm noi şi refuzăm să comunicăm cu ceilalţi? Normal că atunci când suntem supăraţi din diverse cauze, pentru că atunci când suntem bucuroşi şi fericiţi vrem ca toţi să afle de bucuria noastră şi îi căutăm noi să le spunem despre ceea ce ni s-a întâmplat.

Pornind de la această concluzie, care este cât se poate de plauzibilă, putem merge mai departe şi să vedem ce anume ne supără? Care este cauza tristeţii noastre? Şi, dacă ne dăm voie să facem aceste exercițiu pe hârtie şi să aprofundăm căutarea noastră, putem ajunge, cu siguranţă, la cauza problemelor noastre şi o putem rezolva, numai că dacă nu o facem şi continuăm să fim ca şi până acum, atunci nimic nu se va schimba şi vom fi la fel, iar anii vor trece şi, în loc să evoluăm, din păcate, involuăm.

Astăzi, pe nivelele doi şi patru ale mandalei, avem energia vindecării, numai că aceste nivele nu sunt complete, fiind întrerupte de alte culori, iar dacă vrem ca energia vindecării să fie puternică astăzi, avem nevoie să ne armonizăm cu acele culori care, astăzi, au legătură fix cu comunicarea, respectiv comunicarea cu ceilalţi, pentru nivelul doi al mandalei şi comunicarea cu Divinitatea pentru nivelul patru al mandalei.

Haideţi să vedem ce anume din noi evită această comunicare, ce anume din noi refuză să se deschidă, atât în faţa celorlalţi, cât şi în faţa Divinităţii, pentru că, chiar dacă acum nu ne dăm seama, o dată ce ieşim din acest "ţarc" al supărării, în care ne credem îndreptățiţi să stăm şi să fim,lucrurile se vor schimba fantastic pentru noi, iar vieţile noastre se vor schimba total, pentru că în acel moment ne arătăm disponibilitatea de interacţionare, de a oferi şi primi ajutor, de a cunoşte mai mulţi oameni şi de a fi cunoscut de mai mulţi oameni.

În ceea ce priveşte comunicarea cu Divinitatea, odată ce începem să facem acest lucru, atunci schimbările vor fi şi mai evidente şi mai puternice, pentru că, de fapt, noi comunicăm cu întreaga creaţie şi ne dăm astfel voie să accesăm frecvenţele Universului pentru ce avem nevoie, fie că vorbim de un nou job, de o afacere pe care dorim să o facem, o persoană pe care dorim să o cunoaştem etc., pentru că în momentul în care dăm voie tuturor acestor energii să ne străbată structurile noastre energetice, ne ajută să ne schimbăm rezonanţele şi să trecem pe un alt nivel de frecvenţă.

Ce ne ţine pe loc, apropo de mandala de astăzi? În primul rând propriul nostru Ego, care are nevoie de vindecare, energia vindecătoare de astăzi, ţintindu-l, în primul rând pe el. Este nevoie să avem o discuţie cu el, iar această discuţie să se repete cât mai des, pentru că numai astfel îl ajutăm să evolueze şi să îl transformăm în aliatul nostru.

Iar pentru cei care nu cunosc nicio tehnică energetică, pentru care să îl cureţe de toate energiile joase care îl blochează şi îl ţin într-o anumită zonă de rezonanţă, ne putem fie ruga, cu intenţia de a curăţa Ego-ul, fie putem trimite iubire către ele, inspirând lumină până în inima noastră şi, de acolo, trimiţând-o către el cu intenţia de a-l ajuta.

De asemenea, mai putem medita cu el şi în această meditaţie să îl vedem cu se curăţi şi cum ne ajută în evoluţia noastră. 

Şi, dacă tot avem o zi cu provocare pe şapte,. ar fi bine să avem grijă şi de aura noastră, tocmai pentru a împiedica energiile de joasă vibraţie să mai intre în câmpurile noastre, să ne scadă vibraţia şi să ne schimbe astfel rezonanţele.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu