duminică, 12 decembrie 2021

 12.12.2021

Dacă în urmă cu cinci zile discutam despre aură şi rolul său în sistemul nostru energetic, movul din mandala de astăzi ne cheamă la discuţie mult mai elevată, în condiţiile în care vibraţia zilei de astăzi este unsprezece, acel număr care se găseşte deasupra tuturor celorlalte, acel număr care ne învaţă să ne ridicăm şi, de la un anumit nivel încolo, să vedem lucrurile în alt fel, să le vedem într-o perspectivă energetică şi spirituală total diferită faţă de cum vedem celelalte numere.

Se zice despre unsprezece că este "centrul de comandă", pentru că dacă avem în regulă acest număr şi automat corpul său energetic, atunci putem să ne ridicăm deasupra provocărilor, ca şi cum ne-am înălța cu un elicopter sau un balon cu aer cald deasupra câmpului de luptă, putând astfel să înţelegem întreaga desfăşurare de trupe, putând astfel să luăm alte decizi decât cele pe care le-am lua de la nivelul solului.

Provocările noastre, cu cât se aproprie mai mult de noi, ni se par din ce în ce mai mari, de aceea este bine să le gestionăm încă din momentul apariţiei lor şi când poate nu le percepem ca fiind aşa de mari, dar chiar şi atunci când suntem nevoiţi să ne confruntăm cu ele în momentul lor cel mai puternic, este bine să ţinem minte un lucru de bază, anume că dacă ne lăsăm orbiţi de ele ni se por părea imposibil de rezolvat şi ne vom simţi chiar copleşiţi, de aceea, cel mai bun lucru este să ne dăm un pas în spate şi să le privim din altă perspectivă. 

În momentul în care am făcut acest lucru, ieşim din energia lor şi ne dăm voie să ne înălţăm deasupra lor, de acolo de unde putem vedea mult mai bine "the big picture", înţelegând mult mai uşor cum să le rezolvăm.

Aşadar, dacă avem idei "creţe", dar care se pot realiza, să nu ne fie teamă să le exprimăm, pentru că, chiar dacă la început vom fi priviţi cu scepticism, ulterior s-ar putea dovedi ca fiind idei salvatoare, chiar dacă numai noi ne-am gândit la ele, pentru că numai din aceste idei aşa-zis "creţe" apare progresul, pentru că, nu-i aşa, este o utopie să faci mereu acelaşi lucru şi să aştepţi rezultate diferite.

De aceea, cei care au curajul să-şi cultive energia lui unsprezece, dar şi să o folosească, sunt cei care ajung să înţeleagă mult mai bine Universul şi să se conecteze cu El într-un mod ce nu poate fi înţeles de cei care nu îşi dau voie să facă acest lucru.

Movul de pe centrul mandalei de astăzi tocmai acest lucru vine să ne înveţe, acela că putem să ne înălţăm deasupra provocărilor actuale şi, dacă o facem cât mai des, poate deveni un nou obicei pozitiv, iar atunci relaţia noastră cu Universul se va schimba radical, spiritualul va domina viaţa noastră, iar înţelegerea şi trăirea Legilor Universului va deveni o normalitate.

Atunci când avem puternic cel de al unsprezecelea corp, ne simţim întregi, într-o stare de linişte şi de împăcare cu noi înşine, echilibraţi, curajoşi, într-o conexiune permanentă cu Universul, pentru că suntem conectaţi cu Sinele nostru Superior.

Am putea spune că, la acest nivel, devenim un far pentru ceilalţi, devenim un îndrumător, pentru cei care vor să ajungă acolo unde am ajuns şi noi.

Ce avem de făcut? Să lucrăm mereu cu noi şi să trecem peste acele lucruri care ne blochează să ajungem acolo, să ne obiectivăm cât mai des şi să vedem cum putem trece înţelege şi rezolva emoţiile care ne duc în zonele de joasă vibraţie, să medităm cât mai des posibil şi să ne dăm voie să ne încredem în intuiţia noastră, să folosim tehnicile energetice în curăţarea noastră, în fiecare zi, astfel încât să ne creştem nivelul de vibraţie. Şi, un element foarte important pe care este bine să îl avem în vedere este legătura cu corpul fizic, cu care să lucrăm cât mai des, pentru că astfel putem rămâne împământaţi.

Ce este interesant în tot acest proces este că nu există "scurtături", aşa că fie ne angrenăm conştient şi constant în realizarea sa, fie ne concentrăm pe altceva, pentru că altfel ne pierdem timpul. Partea bună este că Universul are grijă să primim feed-back mereu tocmai pentru a fi încurajaţi să continuăm atunci când încep să apară transformări pozitive în interiorul nostru ca parte a muncii pe care o realizăm cu noi înşine.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu