luni, 6 decembrie 2021

 6.12.2021

Moş Nicolae ne aduce astăzi darul poveştilor, iar tot ceea ce avem noi de făcut este să ne dăm voie să-l manifestăm, să ne dăm voie să visăm frumos, pentru că visul este modul în care accesăm energiile Universului, pentru că, acolo, în visul frumos, lucrurile se aşează pentru noi în modul optim, iar Universul răspunde imediat visului nostru pentru că el este creat în starea Alfa a creierului, cea prin care putem determina lucruri, prin care putem materializa.

Aşa că, primul mesaj pentru ziua de astăzi este: dacă vrem să materializăm este timpul să ne dăm voie să visăm.

De asemenea, pe lângă vis, mai avem un ajutor, anume scrisul, pentru că şi prin el ajungem la o stare de visare, intrând în starea Alfa şi astfel ideile "noastre", care de fapt sunt ale Universului, curg lin şi în ritm constant, iar tot ceea ce avem noi de făcut este să le notăm aşa cum ne vin.

Spunem, la începutul acestei mandale că Moş Nicolae ne aduce darul poveştilor, pentru că prin intermediul poveştilor noi începem să visăm, ne accesăm imaginaţia creatoare şi ajungem astfel să creăm imagini frumoase care, dacă sunt menţinute, la un moment-dat, se vor materializa.

Avem nevoie de mai multe poveşti într-o lume care a uitat să le mai asculte, care a uitat să se lase fascinată de farmecul lor, care a uitat să-şi antreneze imaginaţia creatoare pe baza poveştilor şi, chiar dacă trăim într-un moment în care tehnologia este foarte avansată, în care elementele multimedia cu sunet şi imagine devin din ce în ce mai sofisticate şi ne ajută foarte mult în viaţa de zi cu zi, totuşi, acolo undeva, în interiorul nostru, în Sufletul nostru, nu ne mulţumim numai cu aceste imagini luate de-a gata şi simţim nevoia de poveşti care să ne provoace imaginaţia şi care să ne împingă la visare creativă, să ne împingă la a ne crea propriile noastre imagini.

Fiecare dintre noi avem capacitatea de a scrie cel puţin propria poveste, dacă nu chiar mai multe, numai că, în loc să scriem efectiv, pierdem timpul gândindu-ne că nu o putem face, gândindu-ne la tot felul de obstacole care sunt doar acolo, în mintea noastră, iar cel mai uşor mod de a trece peste ele este să ne lăsăm să visăm, pentru că atunci ieşim din starea Beta, cea în care funcţionăm pe parcursul întregii zile şi intrăm în starea Alfa, cea în care putem "visa cu ochii deschişi", atunci devenim foarte creativi şi, ca prin miracol, toate blocajele din mintea noastră, dispar.

Şi, chiar dacă, în locul pixului alegem culorile sau alegem, să ne manifestăm în alt fel latura creativă, reţeta este asemănătoare, pentru că numai în momentul în care ne dăm voie să visăm conştient, intrăm în legătură cu energiile subtile pe care Universul ni le pune la dispoziţie, dar pe care nu ni le poate "băga în traistă".

Aşadar, să ne folosim de potenţialul creativ imens pe care culoarea bleu ni-l aduce şi să-l exprimăm prin modalitatea artistică cu care fiecare dintre noi rezonează! Şi, dacă ne dăm voie să şi visăm cu ochii deschişi, atunci creaţia noastră va fi mult mai bogată şi va deveni un instrument prin care Universul comunică, dar şi o poartă prin care ne putem conecta cu energiile Sale subtile şi infinite.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu