miercuri, 20 aprilie 2022

 20.04 - 29.04.2022

Am intrat în ultima decadă a acestei luni, una destul de importantă având în vedere că ea cuprinde şi Sărbătoarea Paştelui, deci o perioadă cu o încărcătură spirituală foarte mare, după cum se poate observa şi din nivelul de mov pe care îl avem pe mandalele celor două zilei care delimitează această decadă.

Roşul de pe centrul mandalei ne cheamă, mai mult ca oricând, la acţiune şi la a demara lucruri, fie noi, fie unele care stagnează de ceva timp, însă ne cere ceva foarte important, anume să avem grijă la motivaţie, iar această motivaţie este reprezentată prin prisma provocării pe care o avem pe mandală, anume iubirea de Sine, pentru că oricât de mult ne expune Universul la această energie a începutului, oricât de mult ne luăm avânt, dacă nu demarăm efectiv, dacă nu ne asumăm momentul începutului, atunci nimic nu se urneşte şi nu se concretizează.

De fapt, marele mesaj pe care îl primim pentru această decadă este asumarea începutului, asumare care presupune ca efectiv să facem tot ceea ce ţine de noi pentru a demara, pentru a ne mişca din starea de blocaj energetic, mental, fizic şi să trecem efectiv în zona de acţiune, chiar dacă acţiune noastră nu produse efecte imediate.

Este asemenea plecării de pe loc cu autoturismul, când este nevoie să începem cu prima viteză, cea care ne permite să punem în mişcare corpul maşinii şi care, după aceea, ne permite să trecem în treptele superioare de vitează. Dacă nu am face aceste lucru, fie am porni greu de pe loc sau, dacă ne ducem direct în vitezele superioare, este posibil să nu putem să ne urnim nici măcar un centimetru.

Aşa că, exemplul pe care îl putem învăţa de la plecarea de pe loc cu autoturismul, este că avem nevoie de viteza a bună pentru a face acest lucru, iar ulterior vor urma şi celelalte. Dacă, în schimb noi suntem cu mintea la vitezele mari, dar noi nu reuşim să pornim de pe loc, de fapt, nu concretizăm, nu manifestăm nimic.

Indiferent dacă ceea ce ne-am propus să demarăm este de acum sau de mai de mult, indiferent dacă am demarat o dată şi ne-am oprit şi acum vrem să demarăm din nou, elementul esenţial pentru a putea porni este să stabilim acea acţiune care ne mişcă efectiv, respectiv, prim noastră acţiune, pentru că dacă o alegem greşit, pur şi simplu nu putem demara sau demarăm şi ne blocăm repede şi ajungem la "măreaţa" concluzie că acel lucru nu este pentru noi.

De aceea este nevoie să ne definim foarte clar ce vrem să facem: găsim soluţii şi mergem mai departe sau găsim scuze şi renunţăm. În ambele cazuri, găsim ceva. De noi depinde dacă ne şi place ceea ce găsim.

Aşa că, ascultându-ne intuiţia, putem afla acea primă acţiune, cea care dă scânteia şi care, mai departe pune totul în mişcare.

Nivelele doi şi patru ale mandalei de astăzi, ne aduc energia comunicării creative, indirecte, aşa că această perioadă "musteşte" de această energie şi ne împinge efectiv către creaţie, aducându-ne rezonanţe cu diferite situaţii sau persoane care ne pot, fie ajuta, fie inspira, dacă ne dăm voie să le vedem şi să le înţelegem mesajul.

Cu atât mai puternică este acestă energie, cu cât, nivelul patru este sprijinit de această masă mare de mov care vine să ne ajute, prin vibraţia sa, să ne descoperim latura noastră creativă şi să găsim curajul necesar pentru a o manifesta.

Dacă avem în plan o carte sau un articol, în această perioadă, pur şi simplu, vom zbura, dacă ne concentrăm pe realizarea sa. De asemenea, pe parte de artă, inspiraţia este la cote maxime, permițându-ne să accesăm, din Univers, noi zone de rezonanţă, care ne pot aduce informaţii şi mesaje pe care, ulterior, să le transmitem prin artă.

Suntem într-o zi de vibraţie trei, iar în data de 29 vibraţia va fi tot trei, deci într-un interval definit de mintea noastră pozitivă, de bucurie, de veselie. Să avem grijă să le cultivăm şi să ne bucurăm de această stare pe care o simţim!

Să fim atenţi la comunicarea directă şi să vedem unde avem reţineri în a o manifesta, pentru că în această perioadă vom putea depista multe dintre blocajele noastre din această zonă!

În rest, să ne bucurăm de această energie, să o lăsăm să se manifeste prin noi, să o lăsăm să ne aducă vindecare şi să învăţăm să o accesăm cât mai des!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu