vineri, 1 aprilie 2022

 1.04.2022

Aprilie începe în forţă, cu roşu pe centrul mandalei, dar şi cu cea de a doua perioadă specială din an, ceea ce ne va aduce multe lecţii benefice în următoarele nouă zile, dar şi o lecţie de înțelepciune şi de înţelegere mai aprofundată a planului Divin.

Roşul de pe centrul mandalei de astăzi va avea o prezenţă foarte activă pe parcursul întregii luni, pentru că vine să ne înveţe cum să combinăm energiile pentru a le pune în folosul nostru.

Mai concret, atât în interiorul mandalei, cât şi în zona numită Merkabă, pe parcursul lunii Aprilie vom avea culoarea galbenă, ceea ce înseamnă muncă, efort, mişcare, atât în plan fizic cât şi energetic, organizare, BANI, trecere peste lene, comoditate, amânare. Numai că, pe parcursul acestei luni, în plus, se vor activa şi energiile din vieţile anterioare legate de aspectele enumerate mai sus, astfel că, dacă în alte vieţi ne-am dezvoltat obiceiul muncii, efortului, mişcării, organizării etc., luna aceasta le vom rafina mai mult şi vom adăuga alte valenţe la ceea ce deja avem în noi ca şi tipar pozitiv.

Dimpotrivă, dacă pe aspectele enumerate mai sus avem tot felul de provocări, obiceiuri de joasă frecvenţă căpătate în viaţa asta sau chiar în cele anterioare, atunci provocarea noastră în luna aceasta va fi legată de formarea unor obiceiuri noi, pozitive, care să ne ajute să ne schimbăm şi să evoluăm. 

De aceea, recomand ca pe parcursul acestei luni să luam inițiativa şi să fim cât se poate de proactivi, să începem să ne organizăm, să căutăm să rezolvăm, pe cât posibil, lucrurile pe măsură ce vin sau, dacă este nevoie să le amânăm, să ştim exact pentru ce dată le amânăm şi să avem grijă să respectăm acea dată, să începem să facem mişcare şi să controlăm mult mai bine timpul, ştiind cât mai precis ce facem cu el, pentru că altfel ajungem să fim noi cei controlaţi.

Roşul de pe centrul mandalei de astăzi, dar şi pe parcursul acestei luni, are rolul de a ne da forţa necesară pentru a ne pune în mişcare, lucrând ca un adevărat foc ce vine să ne pună în mişcare "aburul din cazane", aşa că ar fi bine să îl direcţionăm clar, prin intenţie către ceea ce vrem să facem.

Apropo de intenţie, vibraţia zilei de astăzi este unsprezece, ceea ce ne permite să ne ridicăm deasupra lucrurilor şi să le vedem în alt fel decât am făcut-o până acum, iar acest lucru ne poate da claritate în ceea ce vrem să facem. Mai departe, tot ceea ce avem de făcut este să ne stabilim clar o intenţie, pentru că energia urmează intenţia noastră, mai ales dacă învăţăm să rămânem concentraţi pe ceea ce vrem să facem şi evităm să ne mai împrăştiem în zeci de direcţii. 

De aceea avem nevoie de organizare în viaţa noastră, să ne decidem pe ce ne concentrăm şi ce lăsăm pentru altă etapă, oricât de tentanţi am fi să facem cum am făcut şi până acum, anume să mergem cu toate activităţile grămadă, fiecare din ele fiind abonată la câte o bucată din energia noastră, ajungând astfel să nu avem forţă pentru niciuna dintre ele.

Este ziua demarării de noi proiecte, noi activităţi sau a unui nou stil de lucru. Este foarte important ca astăzi să începem ceva, pentru că suntem sprijiniţi energetic şi avem la dispoziţia treizeci de zile în care aceste energii, cea a începutului şi cea a efortului, muncii, conlucrează şi ne sprijină.

De asemenea, orice proiect creativ avem în plan, este nevoie să îl începem ACUM, pentru că, pe lângă cele două energii despre care am vorbit mai sus, avem şi energia comunicării indirecte, a comunicării creative, care ne sprijină şi ne aduce inspiraţie.

Şi, pentru că este luna a patra, cea care are provocare pe mintea neutră, ar fi bine să fim mult mai atenţi cu mentalul nostru şi să avem grijă să ne obiectivăm şi să revenim mereu în acea stare de înţelepciune, cea în care cele două minţi ale noastre, cea negativă şi cea pozitivă sunt în echilibru şi, dacă reuşim să menţinem acest echilibru cât mai mult, atunci mintea noastră ne va fi aliat şi nu oponent.

În concluzie, avem o lună cu multe potenţialităţi benefice, iar tot ceea ce avem de făcut este să le folosim, pentru că aşa cum ştim, Universul ne dă, dar nu ne bagă şi în traistă, de aceea este momentul să întindem mâna şi să luăm, pentru că luăm dintr-o energie infinită şi deci oricine poate beneficia de această energie, iar tot ceea ce are de făcut este doar să ia, mai bine zis, să se deschidă pentru a primi.

Să avem un Aprilie cât mai productiv!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu