miercuri, 27 aprilie 2022

 27.04.2022

O zi superbă cu albastru pe centrul mandalei, tocmai bună pentru a rosti cuvinte şi fraze ce ne pot ajuta să ne ridicăm nivelul de vibraţie şi ne pot ajuta să trecem pe un alt palier de rezonanţă.

În completarea mentalului de ieri, a modului în care îl putem educa, rostirea afirmaţiilor de vibraţie ridicată ne poate ajuta, de asemenea, să ne schimbăm structura gândurilor şi tiparelor mentale, pentru că ceea ce spunem cu voce tare este auzit, în primul rând, de către noi şi atunci devine o afirmație pe care subconştientul nostru o poate prelua şi o poate transforma în obicei, cu condiţia să o rostim suficient de mult.

Aşa că mă gândeam, cum ar fi dacă astăzi am demara un nou obicei pozitiv, am începe să rostim o afirmație pe care fiecare dintre noi o cunoaşte, chiar dacă nu o foloseşte atât de des pe cât ar fi bine să o folosim. 

Este vorba despre cuvântul "Mulţumesc!", ce se poate transforma foarte uşor într-o mantră pe care să o rostim cât mai des. Poate am fost învățați să o spunem de fiecare dată când primim ceva sau când cineva face ceva pentru noi, însă, provocarea este să o spunem fără să primim ceva în loc, sau cel puțin fără să primim ceva înainte, pentru că, de primim, tot vom primi.

Şi ce anume vom primi, s-ar putea întreba unele persoane dornice să vadă recompensa din spatele acestui exerciţiu? 

În primul rând, o stare de bine, pentru că prin rostirea mantrei vom manifesta o stare de recunoştinţă, iar această stare este una de vibraţie ridicată.

În al doilea rând, vom beneficia de o curăţare a structurilor noastre energetice, prin faptul că aducem energia recunoştinţei în interiorul nostru, iar prezenţa ei nu va permite ca vibraţiile de joasă frecvenţă să mai poată rămâne acolo. Pur şi simplu, structurile noastre trec pe altă vibraţie, mult mai înaltă. Aşa că, dacă ne trezim căscând în timp ce rostim această mantră, este normal pentru că face parte din procesul de curăţare.

În al treilea rând, ne vom deschide către diferite zone de rezonanţă din Univers şi vom atrage, în interiorul nostru, energia prosperităţii şi abundenţei şi care, astfel va începe să infuzeze structurile noastre şi să producă transformări în interiorul nostru.

Suntem într-o zi cu provocare pe nouă, ceea ce ne înseamnă provocări pe intuiţie pe ascultarea ghidării din partea Universului, dar şi într-o zi de vibraţie zece, iar acest lucru ne aduce mult curaj, dar şi multă strălucire. 

Să folosim această energie şi să avem curajul să strălucim, pentru că, folosind această mantră, una cât se poate de simplă, dar foarte puternică, nu facem decât să începem să ne schimbăm tiparele învechite, dizolvându-le pur şi simplu în această energie cu care rezonăm şi pe care o atragem în câmpurile noastre, cu timpul ajungând chiar să "strălucim" datorită ridicării nivelului de vibraţie. 

De asemenea, folosind această mantră, intrăm în rezonanţă cu starea de smerenie, ceea ce face ca Ego-ul nostru să se liniştească şi să devină un ajutor pentru noi.

Mandala de astăzi are, ca principală provocare, vindecarea, iar folosirea mantrei "Mulțumesc!" ne poate ajuta foarte mult să începem să vindecăm acele aspecte subtile ce sunt dezechilibrate în interiorul nostru, ajutându-ne astfel să ne vindecăm.

De asemenea, să urmărim cu atenţie ce se întâmplă la nivelul Sufletului nostru de fiecare dată când rostim această mantră şi vom înţelege cât de importantă este folosirea ei în procesul de evoluţie spirituală.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu