duminică, 3 aprilie 2022

 3.04.2022

Suntem în cea de a doua zi specială din an, o zi cu o încărcătură energetică foarte mare şi a cărei energie ne va ghida pe parcursul următoarelor trei luni.

De aceea, este foarte important să ne stabilim intenţii foarte clare pentru perioada următoare, iar dacă au şi o componentă spirituală, atunci este şi mai bine.

Dacă ne uităm însă pe mandala de astăzi, pe lângă masa mare de mov pe care o vedem pe centru, elementul pe care este bine să ne concentrăm este acel romb de roşu din imediata vecinătate a culorii mov, pentru că acolo stă provocarea noastră, respectiv în iniţiativă, demararea de noi proiecte sau poate chiar reluarea activităţii în cazul celor vechi ce s-au împotmolit.

De ce este aşa de important un romb de roşu, lângă o mare masă de mov? Pentru că movul este o energie foarte puternică, numai că, de multe ori stagnează şi atunci are nevoie de un declanşator, asemenea capsei care declanşează explozia. La fel şi aici, roşu este declanşatorul energiei de pe centrul mandalei, cel care o ajută să se manifeste şi o direcţionează către ceva.

Ce avem noi de făcut? În primul rând să ne stabilim o intenţie clară a ceea ce vrem să facem. Pe lângă claritate, este nevoie să simţim că această intenţie este în acord cu Sufletul nostru, mai bine zis, stabilirea intenţiei să ne aducă bucurie în interior şi să ne facă să ne simţim ca un copil care a primit jucăria pe care şi-o dorea de mult.

De ce este nevoie să simţim acest lucru? Pentru că Sufletul nostru are energie necesară ce ne poate ajuta să manifestăm, iar odată ajunsă o idee acolo, mai ales dacă este venită prin intuiţie, adică Universul ne-a trimis-o, atunci Sufletul nostru generează o emoţie puternică şi atunci începem să atragem, din Univers, toate acele elemente şi energii de care avem nevoie pentru  a putea să ne punem ideea în practică.

De asemenea, mandala de astăzi vine într-o zi de vibraţie patru, ceea ce înseamnă mintea neutră, cea a înţeleptului şi care are corespondenţă cu chakra patru, a inimii, deci lucrurile se leagă foarte bine cu ceea ce spuneam mai sus. 

Ce avem de înţeles de aici? Că dacă astăzi ne dăm voie să medităm, să ne deschidem tot mai mult către ghidarea Universului, atunci, cu siguranţă, vom fi binecuvântaţi cu idei şi soluţii pe care să le aplicăm şi care au legătură cu misiunea pe care noi o avem de făcut, pentru că dacă zilele de mov ne conectează mai uşor cu Universul, cele patru zile din speciale din an sunt precum găurile de vierme din Univers prin intermediul cărora se circulă la viteze foarte mari şi se poate ajunge foarte repede dintr-un punct în altul aflat la distanţă foarte mare.

Aşadar, avem curajul să cerem să primim ghidare? Pentru că dacă noi nu cerem, Universul nu ne încalcă Liberul nostru arbitru. Iar dacă cerem, atunci să şi facem, pentru că provocările noastră pentru perioada următoare vor fi intenţia şi acţiunea. 

Movul de pe centrul mandalei, cel care ne ajută să ne conectăm imediat la Înțelepciunea Universului, a venit să ne spună că nu mai merge că văicăreala, ci a venit momentul să acţionăm pentru că avem la dispoziţie toate instrumentele necesare. Tot ceea ce avem de făcut este să vrem să facem şi să începem să facem.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu