vineri, 8 aprilie 2022

 8.04.2022


Avem o superbă mandală astăzi care, prin structura ei organizată, a venit să ne înveţe ce înseamnă să fim organizaţi, să fim calmi, mai ales că totul se întâmplă într-o zi de vibraţie nouă.

Probabil, mai greu de crezut aceste lucruri, în special datorită combinaţiei de albastru şi roşu care se găseşte pe centrul mandalei.

Să nu uităm că suntem încă în cea de a doua perioadă specială din an, perioadă în care, culorile, îşi relevă mai mult din semnificaţiile lor ascunse, iar aceste semnificaţii ajung la noi pe măsură ce ne deschidem şi suntem pregătiţi să le vedem şi să le integrăm.

Chiar dacă tiparului de pe centrul mandalei de astăzi îi spunem tiparul "actorului"  pentru că este un tipar ce facilitează jocul de roluri, cu schimbări bruşte de dispoziţie de la o oră la alta, un tipar al apei şi focului, în acelaşi timp, să nu uităm că el este un tipar care ne permite să ne cunoaştem mult mai bine, mai ales că, toate acele schimbări de dispoziţie nu sunt altceva decât subpersonalităţile noastre care ies la suprafaţă, cu rolul de a le cunoaşte şi a le integra, pentru că vrem-nu vrem, venim într-o familie, într-un neam şi toţi străbuni noştri au pus câte o părticică din energia lor la baza apariţiei noastre.

Să nu credem că celelalte tipare sunt liniştite din acest punct de vedere, pentru că fiecare dintre noi, indiferent de tiparul cu care se naşte, are, în interiorul său, subpersonalităţile străbunilor săi, numai că tiparul de astăzi este cel care le exprimă şi le manifestă cel mai vizibil.

De asemenea, tiparul de astăzi, dacă este să-l analizăm pe culori, înseamnă Creaţia, respectiv culoarea albastră (numerologic, este reprezentată de doi, respectiv Yin şi Yang, Masculin şi Feminin etc.) care este înconjurată de Creator, respectiv culoarea roşie şi care numerologic este reprezentată de unu. Şi, pentru că suntem într-o perioadă specială, în care cel de al doilea nivel al mandalei este întreg, atunci energia tiparul este mult mai puternică şi o putem folosi mult mai bine spre propriul nostru beneficiu.

Continuând în logica de mai sus, albastru înseamnă comunicare cu Divinitatea, dar înseamnă şi putere pe cuvântul rostit, cel prin care putem să modelăm energia. Roşu înseamnă energia brută, începutul, focul creator, energia sexuală. 

Folosindu-le împreună, putem da putere cuvintelor noastre, mai ales dacă vrem să transmitem ceva, numai că este nevoie să fim atenţi la cuvinte, pentru că putem face bine cu ele, dar putem şi răni. 

Putem începe să rostim, cu voce tare, afirmaţii pozitive, care să ne dea forţă şi care să ne ajute să schimbăm tipare şi comportamente, pentru că în momentul în care le rostim, de fapt, le şi auzim şi le preluăm ca şi sugestii şi atunci ne putem vindeca singuri de ceea ce am identificat că avem de schimbat. Importantă este, în schimb, răbdarea, pentru că tiparele acelea s-au format în timp şi nu vor dispărea peste noapte.

Ce se întâmplă, de fapt, când rostim acele afirmaţii? Pur şi simplu, în jurul nostru, începem să schimbăm energia ce ne înconjoară şi începem să o modelăm după energia cuvintelor pe care le rostim. Acea energie modificată începe să pătrundă în interiorul nostru şi începe să schimbe structura celulelor noastre. Totodată, mentalul nostru, auzind cuvintele pe care le rostim, începe să le integreze şi, treptat, ajung la nivelul subconştientului nostru.

Aşadar, ce vine să ne înveţe acest tipar astăzi? 

În primul rând faptul că prin albastrul de pe centrul mandalei, avem puterea de a schimba starea pe care o avem, pentru că ne putem folosi de puterea cuvântului pentru a schimba energia din jurul nostru, mai ales atunci când stările pe care le avem nu au o vibraţie prea ridicată. 

În al doilea rând, prin roşul de pe nivel doi, putem să dăm forţă cuvintelor noastre şi în acest fel putem să folosim cuvântul pentru propria noastră evoluţie spirituală.

În al treilea rând, dacă înţelegem că Divinitatea este alături de noi, prin intermediul acestui tipar, atunci nu ne mai împiedică nimic să comunicăm cu Ea.

Şi DA, dacă ştim să ne raportăm la energiile acestui tipar, el ne poate aduce multă calmitate şi stăpânire de Sine, dar ne poate ajuta să ne şi organizăm - prin albastru, prin cuvânt, dăm direcţia, iar prin roşu avem forţa să ne ducem către acea direcţie.

Şi, pentru că avem foc creator pe nivelul doi, cum ar fi să "gătim" puţin astăzi, în sensul să ne exprimăm folosind comunicarea indirectă, creatoarea, trecând peste aparenta stare de comoditate? Cine ştie, ce lucruri interesante putem scrie astăzi? Sau poate dăm voie, prin scris, unei dintre subpersonalităţile noastre, să se exprime mai bine.

De asemenea, poate reuşim să ne mişcăm şi să facem ceva şi pentru Sufletul nostru astăzi, sau să începem să ne spunem cuvinte frumoase, nu de alta, dar ar fi păcat, la ce potențial avem pe centrul mandalei, să ne poticnim tocmai de provocarea pe care o avem astăzi pe iubirea de Sine.

Şi, în final, să nu uităm ceva foarte important: cuvintele sunt cele care ne schimbă, numai că noi alegem direcţia în care ne schimbă.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu