luni, 20 iunie 2022

 20-29.06.2022

Am intrat în ultima decadă a lunii Iunie, iar această decadă reflectă, aşa cum putem observa şi din pozele celor două mandale, energia cu care a început această lună, respectiv cea reprezentată de culoare galben.

Da, este un interval în care suntem stimulaţi să muncim mai mult, iar această muncă se desfăşoară simultan atât în interior, cât şi în exterior, numai că această muncă ne cheamă şi la organizare, atât a ei, cât şi a timpului nostru pe care îl acordăm diferitelor activităţi.

Este o perioadă care poate părea, la prima vedere, puţin presantă, numai că această presiune pe care o resimţim este din cauză că nu vrem să schimbăm ceva la noi. Dacă până acum am fost învăţaţi să lucrăm într-un anume fel, fără a ţine cont prea mult de modul în care ne gestionăm timpul, acum în acest zece zile, această gestionare a timpului ne va urmări peste tot, în tot ceea facem, auzim, citim, ca şi cum Cineva, de acolo de sus, creează tot felul de coincidenţe.

De fapt, noi ştim foarte bine că, pentru a putea schimba anumite lucruri la noi este nevoie să le conştientizăm că le avem de schimbat, iar aceste lucru, de multe ori, reprezintă o provocare foarte mare pentru noi, mai ales dacă ceea ce facem în prezent este ceea ce am făcut dintotdeauna şi chiar din vieţile trecute. Aşa că, de aceea este nevoie, de multe ori, ca o idee nouă, o idee care ne aduce schimbări în viaţa noastră, să o vedem cât mai des, de cât mai multe ori, până când, efectiv începem să ne întrebăm şi noi ce este cu acea idee şi dacă ar fi bună pentru noi şi pentru evoluţia noastră personală şi spirituală.

De ce avem nevoie să se întâmple aşa? Pentru că diferitele structuri energetice ale noastre o refuză sistematic deoarece nu sunt familiarizate cu ea şi o cataloghează ca pe ceva de care nu au nevoie.

Foarte interesant este că, provocarea pe care o avem în această perioadă, este chiar iubirea de Sine, ştiut fiind că latura negativă a galbenului este tocmai trio-ul lene, comoditate, amânare, cel trei elemente prin care noi ne exprimăm neiubirea de Sine, invocându-le de fiecare dată când nu dorim să facem ceva pentru noi. 

Apropo de acest lucru, aţi observat că atunci când suntem la serviciu sau când avem de făcut ceva pentru altcineva, suntem destul de eficienţi cu timpul şi cu activităţile pe care le avem de realizat? Ei bine, cum se face, oare, că după ce terminăm acea activitate sau programul de lucru, din acel moment timpul ni se pare că zboară şi că nu mai rămâne suficient pentru a face lucruri pentru noi? Pentru că, de cele mai multe ori, noi nu ne gestionăm timpul personal în modul în care o facem cu cel de la serviciu şi, pentru că nu avem o direcţie clară în gestionarea sa, ni se pare că trece foarte repede.

În momentul în care vom alege să ne gestionăm şi acest timp, punând acolo, pe lângă relaxare şi odihnă şi activităţi care să ne aducă bucurie şi împlinire, atunci vom simţi că ne bucurăm de acel timp şi că el are valoare pentru noi.

Galbenul de pe centrul celor două mandale înseamnă şi bani, aşa că, în această perioadă fie ne putem bucura de prezenţa lor în viaţa noastră într-o cantitate mai mare, fie ne putem uita după ei la fel ca în alte zile. Care este elementul care poate face diferenţa?

Este exact tiparul de pe centru celor două mandale, respectiv galben şi albastru, tipar căruia noi îi spunem "tiparul pustnicului", iar acest tipar se regăseşte şi în partea de jos a mandalelor acestui an. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că a sosit momentul (de fapt el a sosit de la începutul anului) să ne analizăm foarte bine modul în care noi interacţionăm cu banii, pe toate planurile, atât pe cel al veniturilor, cât şi pe cel al cheltuielilor şi să vedem unde avem deficienţe, iar dacă avem în mandala noastră, într-o proporţie mai mare sau mai mică, acest tipar al pustnicului, atunci ar fi bine să lucrăm la dizolvarea jurămintelor de sărăcie cu care venim din alte vieţi şi care sunt piedicile pe care noi singuri ni le punem în venirea banilor, respectiv cele care ne "ajută" să îi cheltuim repede (a se citi, să scăpăm de ei), pentru că altă dată am învăţat că este bine să dăm, să donăm tot ceea ce avem şi să ne trăim viaţa în sărăcie.

Acea lecţie a fost atunci şi ne-a ajutat să învăţăm ceva la acel moment, însă acum este nevoie să eliminăm acest tipar din interiorul nostru şi să trecem pe un tipar nou, de prosperitate şi abundenţă, tipar care rezonează foarte bine cu Universul, ir aceste lucru ne poate ajuta foarte mult în evoluţia noastră pe toate planurile.

O altă provocare pe care o avem în această perioadă este să acceptăm energia vindecătoare care, în această decadă, va veni în fiecare zi, în preajma unei alte culori, ajutându-ne să vindecăm aspectele care au nevoie de vindecare, din cadrul acelei culori.

Aşa că tot ceea ce avem de făcut este să ne dăm voie să o primim şi să rămânem într-o stare de receptivitate cât mai mare pentru a putea primi ceea ce avem nevoie.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu