vineri, 10 iunie 2022

 10-19.06.2022

O fi oare, întâmplătoare, existenţa unei decade aflate sub influenţa albastrului închis, în această lună aflată sub semnul comunicării? 

Pe de o parte, avem comunicarea cu Divinitatea, cea despre care am mai vorbit zilele trecute, iar pe de altă parte avem cuvântul şi puterea pe cuvânt, modul în care alegem să ne raportăm la el, la energia sa şi modul în care alegem să-l folosim spre binele nostru, pentru a aduce un plus de vibraţie în viaţa noastră.

Este nevoie să avem în vedere un aspect foarte important, dincolo de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru şi anume: "La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu".

De aceea cuvântul este foarte important şi cuvântul ne poate ridica sau coborî, în funcţie de ceea ce punem în el.

Aşa că, în acest  zece zile, începând de astăzi şi până pe nouăsprezece, suntem sub influenţa cuvântului şi multe din provocările pe care le vom avea vor avea legătură cu modul în care noi vom ştii să folosim sau nu cuvântul ca să le rezolvăm. 

Aşa că, dacă dorim să spunem rugăciuni, să o facem cu voce tare, dacă dorim să ne încurajăm sau să îi încurajăm pe alţii, să o facem cu voce tare, pentru că, în această perioadă, cuvântul vrea să fie folosit şi vrea să fie auzit.

Cuvântul, prin vibraţia sa, ne ajută să trecem peste iluziile mentalului, mai bine spus, le sparge prin vibraţia sa şi ne ajută să fim noi înşine. dacă am fost atenţi, de multe ori, a fost nevoie ca cineva, în apropierea noastră, să strige ceva, să spună ceva cu voce tare şi, în acel moment, în interiorul nostru ne-am trezit ca din vis, ca şi cum am fost preocupaţi de ceva, nu ştim ce, iar acum avem mintea limpede şi vedem altfel lucrurile.

Orice afirmaţie pozitivă pe care vrem să o folosim pentru vindecare şi ridicarea vibraţiei, să o spunem cu voce tare, deoarece va produse efecte mult mai puternice.

Va fi o decadă foarte interesantă, deoarece cuvântul pe de o parte ne va ajuta să trecem peste blocajul mentalului, dar cuvântului i se va opune mentalul şi nu orice fel de mental, ci tiparele noastre vechi, cele pe care le-am tot dezvoltat de-a lungul vieţilor trecute până la rangul de realitate, astfel încât ne este dificil, de multe ori, să le vedem ca ceva negativ în condiţiile în care ele ne definesc realitatea actuală şi, prin intermediul lor, percepem noi lumea.

De aceea, este posibil ca, în această perioadă să ni se pară ciudat să folosim cuvântul rostit, să ni se pară o idioţenie, ceva penibil, dar să nu uităm că această atitudine tot de la mintea noastră vine, pentru că, la urma urmei, putem să rostim rugăciuni sau fraze motivaţionale, cu voce tare, în camera noastră şi nimeni să nu ne vadă, deci nu avem cum să spunem că ne este teamă de penibil.

Aşa că, cel mai bine este să ne organizăm programul astfel încât să ne punem foarte clar, în program, momentul în care spunem rugăciuni sau afirmaţii pozitive, iar un astfel de moment poate fi chiar dimineaţa, când mintea noastră nu a avut suficient timp ca să ne acapareze cu scenariile ei.

Suntem într-o zi de vibraţie patru, iar pe data de nouăsprezece, vibraţia zilei va fi tot patru, aşa că suntem într-o decadă de înţelepciune, o decadă ce ne ajută să ne transformăm mintea şi să o curăţăm de tiparele învechite şi de convingerile vechi, astfel încât să îi facem upgrade la starea permanentă de înţelepciune, în care să vedem lucrurile aşa cum sunt, fără a da putere mai mare negativului sau pozitivului.

Şi, nu în ultimul rând, cuvântul rostit ne va ajuta să ne creştem nivel de curaj, să trecem peste frici şi, astfel, să fim noi înşine, cu puterea noastră pe care o avem.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu