joi, 9 iunie 2022

 9.06.2022

Întotdeauna este ceva special în zilele de nouă, pentru că ele vin, prin configuraţia lor şi se manifestă ca adevărate portaluri prin care primim tot felul de informaţii şi avem o mulţime de conştientizări. 

Da, este adevărat, fiecare zi în parte este un mic portal, dar cele din datele de nouă au o intensitate mult mai mare.

Suntem în luna comunicării, iar cele două structuri de turcoaz, respectiv cel de al treilea nivel al mandalei, precum şi structura Merkabei vin să ne reamintească acest lucru, dar nu oricum, ci într-o zi dominată de mov, deci prin prisma intuiţiei şi meditaţiei.

Unde avem blocaje în comunicare? Ce anume mai avem de învăţat pentru a putea comunica mai bine? Ce frici avem de a comunica şi de unde au pornit ele sau nu ce anume le asociem? De ce anume am avea nevoie pentru a fi mai buni comunicatori? Sunt doar o parte din întrebările la care putem primi răspuns astăzi, bineînţeles, dacă cerem să primim răspuns.

Dacă fiecare dintre noi ar alege să-şi îmbunătățească abilităţile de comunicare, dacă la şcoală, copii, ar fi învăţaţi cum să comunice, atunci lumea noastră ar fi, cu siguranţă mai bună, pentru că în loc să stăm supăraţi pe cineva ne-am duce şi i-am spune ce anume ne-a deranjat din remarca pe care a făcut l-a adresa noastră şi poate acea persoană ar conştientiza, asta ca să dăm un exemplu. În schimb, noi, de cele mai multe ori, stăm supăraţi, dar nici nu spunem ce problemă avem şi atunci toată energia noastră interioară rezonează cu lucruri din ce în ce mai negative.

La fel, dacă am ştii să comunicăm mai bine, am ştii să cerem şi am ştii să cerem o mărire de salariu sau o avansare, dacă le merităm şi este posibil ca persoana cealaltă să fi ştiut că le merităm, dar poate aştepta, din partea noastră, o iniţiativă.

Am dat doar câteva exemple, din sutele care pot fi date, legate de modul în care ne ajută comunicarea în viaţa de zi cu zi, ca să nu mai vorbim despre cei care chiar au un job în această zonă şi care, încă, mai au limitări în a comunica liber şi deschis.

Movul de pe centrul mandalei de astăzi, s-ar putea să ne dea nişte bătăi de cap în privinţa comunicării, mai ales dacă avem probleme noastre cu acest domeniu şi nu am făcut nimic să le rezolvăm, pentru că, de fapt, Universul percepe frica noastră, o frică pe care nu o conştientizăm tot timpul, dar peste care putem trece dacă facem ceva concret în acea direcţie. Să nu uităm că atunci când eram mici şi ne era teamă de o zonă întunecată din cameră sau casă, un adult ne lua de mână şi ne ducea acolo tocmai ca să vedem că nu era nimic concret de care să ne temem şi, în acel moment, mare parte din frica noastră dispărea pentru că ceva din mintea noastră era combătut faptic şi ni se demonstra că nu era decât o iluzie pe care noi o gândeam.

Aşa şi aici, movul de astăzi vine să ne pună puţin foc la tălpi tocmai ca să ne mişcăm şi să facem ceva concret în legătură cu probleme noastre de comunicare, ceva care să ne dea mai mult curaj şi să ne ajute să transformăm un dezavantaj în calitate. Aşadar, fie că primim informaţii despre un curs de comunicare pe care să-l facem, fie că primim cadou o carte despre tehnici de comunicare, fie că ne întâlnim cu cineva care se oferă să ne ajute cu îmbunătăţirea comunicării etc., Universul lucrează pentru noi şi pentru a ne ajuta să trecem peste frici, aceste frici care sunt, în realitate iluziile minţii noastre.

Şi, toate aceste vin pe fondul trecerii peste provocarea neiubirii de Sine, pentru că în momentul în are noi ne îmbunătăţim comunicarea, atunci încrederea noastră creştere şi ne ajută să fim mult mai îndrăzneţi, mult mai mulţumiţi de noi înşine, iar acest lucru ne permite să luăm şi alte inițiative pe viitor.

Pe lângă toate aceste mesaje pe care ziua de astăzi ni le aduce, un alt mesaj legat tot de turcoaz, prin prisma celeilalte calități ale sale, respectiv adevărul, are în vedere detaşarea de orice problemă pe care o avem în faţă, să ne ridicăm deasupra ei şi să vedem imagina mai largă, pentru că atunci este posibil să vedem şi soluţia. Este ca atunci când avem, în faţa noastră, pe ecran, o poză mărită şi nu înţelegem prea multe din ea şi avem nevoie să micşorăm Zoom-ul (în engleză i se spune Zoom out) tocmai pentru a putea încadra acea poză la dimensiunile ecranului nostru.

În concluzie, orice provocare pe care o avem are o rezolvare, numai că noi suntem chemaţi să ne schimbăm unghiul de abordare al acelei provocări, pentru că atunci o puteam vedea mai bine şi îi putem găsi şi soluţia.

Vibraţia trei a zilei de astăzi ne aduce multă veselie, voie bună, iar dacă mintea noastră negativă caută să se bage în seamă prin gânduri negative, să nu uităm că avem muzica la dispoziţie şi ascultând-o ne putem extrage din acele gânduri şi ne putem creşte, din nou, vibraţia.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu