marți, 28 iunie 2022

 28.06.2022

Movul de pe centrul mandalei de astăzi, împreună cu romburile de roşu de pe cel de al doilea nivel vin să ne ajute să conştientizăm un lucru des întâlnit în ultima perioadă, anume lipsa de iniţiativă, ca şi cum altcineva ar "trebui" să facă lucrurile în locul nostru, ca şi cum altcineva este responsabil de ceea ce avem noi de făcut. 

Din păcate, în ultima perioadă aşteptăm, tot mai des un răspuns din exterior, aşteptăm un declanşator, tot din exterior, uitând, cu uşurinţă, că totul vine din interiorul nostru, că acolo este nevoie să lucrăm dacă, cumva, ne simţim blocaţi, că de acolo  luăm deciziile sau, mai rău, de acolo ne blocăm să luăm deciziile.

Avem nevoie, mai mult ca oricând, să ne uităm în interiorul nostru, să vorbim cu noi înşine, să facem curăţenie în interiorul nostru tocmai pentru a putea să avem mai multă claritate, pentru a putea şti cine suntem cu adevărat, pentru a ne putea realiza menirea la parametrii optimi, nu chinuindu-ne pentru fiecare pas, nu blocându-ne şi sabotându-ne la fiecare pas.

Provocarea ultimilor ani este tocmai să putem trece peste ceea ce vine din exterior, peste "distracţiile" care caută, cu o suavă şi tentantă, dar total negativă energie, să ne facă să nu mai găsim "timp" pentru noi, să ne facă să întrerupem orice contact cu interiorul nostru, cu sursa noastră de putere, oferindu-ne tot felul de iluzii cu pretenţia de elemente "salvatoare" şi care ne pot ridica foarte mult.

Este timpul să punem STOP acestor "dulci" iluzii şi să le lăsăm să se risipească, pentru că sursa lor de putere este tocmai energie pe care noi o investim în noi, iar această energie provine de la mentalul nostru care, dacă nu este educat, tinde să cadă în acest "miraj" al iluziilor, iar noi, prin faptul că îi dăm curs, nu facem altceva decât să îl încurajăm şi să ne lăsăm "minţiţi" până în momentul în care intervine Universul şi ne ajută să ne trezim la realitate, la o realitate care s-ar putea să nu ne placă tocmai pentru că este diferită de cea formată prin iluzii şi "perdele de fum" şi în care am ale să stăm.

Mandala de astăzi conține şi instrumentele de care avem nevoie pentru a ne putea trezi la realitatea existenţă, nu la cea fabricată. Totul este să alegem să le folosim, să alegem să ne eliberăm.

În primul rând, avem provocare pe scris, fiind provocaţi să facem, în scris, o radiografie a vieţii noastre, să ne punem, pe hârtie tot ceea ce am realizat, dar şi ceea ce nu am realizat, apoi să vedem care sunt, din punctul nostru de vedere motivele pentru care nu am realizat diverse lucruri, iar după ce am identificat motivele, trecem la identificarea cauzelor lor şi mergem cu aprofundarea cauzelor până când ajungem la sursa lor. 

De ce este necesar să facem aceste lucru? Pentru că nimeni altcineva nu o poate face pentru noi, pentru că numai aşa confruntăm iluziile pe care le avem în minte cu ceea ce întâmplă în realitate, pentru că numai aşa reuşim să ajungem, cum spunem noi, cu "picioarele pe pământ", pentru că numai aşa dăm la o parte mentalul şi începem să auzim vocea intuiţiei, pentru că numai aşa reuşim să nu ne mai autosabotăm, pentru că numai aşa reuşim să avem o comunicarea mai bună cu Dumnezeu, Creatorul, Universul, cum vreţi să-i spuneţi, pentru că numai aşa reuşim să creştem şi să ne punem pe drumul nostru care, cu siguranţă, este mult mai frumos decât ceea ce ni se întâmplă în prezent, chiar dacă nu reuşim să îl vedem, numai că, prin legătura pe care o stabilim cu Divinitatea putem avem siguranţa că parcursul nostru pe acest drum va fi unul bine ghidat.

De asemenea, vibraţia zilei de astăzi este patru, ceea ce înseamnă mintea neutră, cea care ne dă înţelepciunea, iar acest lucru ne ajută ca astăzi să recepţionăm informaţiile în alt fel decât o facem în alte zile, cu mai multă deschidere, înţelegând mai bine sensul lor. 

Movul de pe centru ne ajută să medităm mai uşor, ne ajută să ne conectăm mai bine cu Universul şi cu energiile şi vibraţiile sale, ne ajută să avem conștientizări, să trecem peste blocajele mentale obişnuite, cele care ne ţin pe loc şi care ne fac să nu recepţionăm corect informațiile pe care Universul ni le transmite, ba mai mult, ne "ajută" să le primim distorsionat chiar. 

Roşul din mandală ne poate ajuta într-un mod foarte interesant, prin creşterea dorinţei sexuale, care poate duce la activitate sexuală, iar prin intermediul ei se pot arde din energiile stagnante, atât de la nivel mental, cât şi de la nivelul meridianelor noastre (legat de acest aspect, este lesne de înţeles de ce sexualitatea devine un tabu din ce în ce mai mult, chiar dacă vorbim de o explozie a pornografiei - tocmai pentru că mentalul este fericit că nu mai vine activitatea sexuală să-l dea peste cap şi să-i "ardă" iluziile create).

O dată ce am "ars" dintre energiile stagnante, care ne ţineau pe loc, atunci reducem multe dintre blocajele noastre şi astfel ne dăm voie să avem mai multă iniţiativă, să fim mult mai dinamici, să avem mai multă claritate în gândire şi în acţiune.

Şi, dacă avem grijă să ne refacem aura, reuşim să trecem şi peste provocarea zilei, care este zece şi pe care o putem transforma într-un curaj ce ne poate motiva să facem lucruri, să trecem peste obstacole, eventual să le putem transforma în avantaje pentru noi.

Să folosim, aşadar, această configuraţie şi să ne ajutăm să ne deblocăm, pe toate palierele energetice pentru ca, mai apoi să putem să ne manifestăm pe noi înşine, cei care suntem cu adevărat, dar cu care nu mai suntem în contact de ceva vreme, iar acest lucru ne aduce mai dezamăgiri în vieţile noastre.

Să nu uităm un lucru: oricât de grea ni se poate părea o situaţie, dacă nu dezarmăm şi ne aducem aminte să cerem ajutorul Universului, întotdeauna îi vom găsi rezolvarea.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu