luni, 6 iunie 2022

 6.06.2022

Dacă, cumva, v-aţi speriat de configuraţia numerologică a zilei de astăzi, respectiv combinaţia de şase din zi, lună şi an, staţi liniştiţi, toate sunt ştiute în Univers şi lăsate să se manifeste atât cât este nevoie spre binele suprem al evoluţiei.

Turcoazul de pe centrul mandalei a venit cu o lecţie mare şi importantă, dar pe care, din păcate, nu prea mulţi reuşesc să o şi înţeleagă. Nicio problemă, o vor înţelege altă dată, chiar dacă acest altă dată va în semna în altă viaţă.

Această lecţie este lecţia Adevărului, acestă energie care, alături de Iubire, caracterizează Universul şi, către care, ar fi bine să începem să tindem şi noi, mai ales dacă am ales calea evoluţiei spirituale, o care plină de provocări deoarece este calea pe care provocările aparent vin din exterior când, de fapt, ele este sunt răspunsul la ceea ce avem noi în interior.

Şi, apropo de interiorul nostru şi de mesajul acestei zile, aş veni cu o întrebare, mai degrabă reflexivă, care să ne ajute să ne introspectăm şi să descoperim lucruri despre noi: Cât de mult ne raportăm, în viaţa de zi cu zi, la Adevăr? Şi, pentru că o întrebare nu vine niciodată singură, se mai ridică şi altele: Cât de mult căutăm Adevărul în tot ceea ce facem? Cât de mult ne obiectivăm să rămânem în Adevăr?

Trăim într-o perioadă în care multe lucruri nu sunt ceea ce par a fi, în care fiecare vede ceea ce vrea sau ceea ce şi-a definit că vrea, într-o perioadă în care alegem, din păcate, să manifestă o realitatea "puţin modificată" doar ca să avem un confort mental şi care se întâmplă doar în mintea noastră, altfel spus, alegem să ne minţim singuri doar de teamă că Adevărul va veni şi va distruge fragila "realitate" pe care ne-am creat-o.

Dar ghiciţi ce? Dacă mintea noastră se poate minţi cu această realitate "fabricată sau auto-fabricată", Sufletul nostru nu poate fi înşelat, pentru că el este în contact permanent cu Universul şi ştie clar că ceea ce ne forţăm noi să experimentăm este fals şi nu are nicio treabă cu Adevărul.

De aceea, după o perioadă de timp, Universul vine şi ne "ajută" să ne trezim la realitate, iar dacă această trezire ni se pare cam dură, nu este nicio problemă, este doar primul impact. Pe măsură ce alegem să vedem Adevărul începem să vedem că, de fapt, această trezire este o binecuvântare şi, dacă alegem să privim totul prin prisma minţii neutre, a minţii înţelepte, atunci vom mulţumi Universului pentru faptul că ne-a "trezit" şi nu am rămas acolo, în iluzie.

Mai vin cu o întrebare pentru cei care au văzut seria Matrix: După ce aţi văzut primele trei părţi, ştiind toate acele lucruri, dacă aţi să alegeţi între pilula roșie (trezirea) şi cea albastră (continuarea "somnului"), ce aţi alege?

Am vorbit mult despre Adevăr astăzi, dar întrebarea este: despre ce Adevăr vorbim? În primul rând, despre cel pe care nu ni-l spunem nouă înşine, cel pe care nu vrem să-l vedem atunci când ne minţim că vieţile noastre sunt în regulă, că trăim la "maxim", că avem tot ce ne trebuie, că totul este roz şi nemaipomenit. Să ne înţelegem, nu am nicio problemă ca lucrurile să fie aşa, dar dacă noi spunem aceste lucruri şi, în realitate Sufletul nostru este trist, iar Spiritul nostru este la pământ, atunci este clar că trăim într-o realitate a minţii noastre şi, cu această "realitate" ne minţim în fiecare zi până când vine momentul trezirii şi, din păcate, de cele mai multe ori, vine sub forma bolilor.

Aşadar, haideţi să facem un exerciţiu de introspecţie având alături de noi doi prieteni de nădejde, respectiv foaia şi pixul şi să începem să punem pe hârtie tot ceea ce vrem să schimbăm la noi, tot ceea ce simţim că nu este tocmai "în regulă" în viaţa noastră, chiar dacă mintea căută să ne convingă de contrariu.

Numai acolo, pe hârtie, vom pune faţă în faţă Adevărul cu realitatea minţii. Şi, chiar dacă este dificil de făcut acest lucru, pentru că mintea noastră va căuta mereu să ne deturneze de la această activitate, doar-doar renunţăm la ea, există soluţii să o putem realiza: să facem o meditaţie înainte ca să o liniştim, să ne strângem mai multe persoane cu același scop ca să ne susţinem reciproc, să realizăm o curăţare a mentalului nostru de energii joase etc.

Deci, soluţii există, iar to ceea ce avem noi de făcut este să alegem pilula roşie, respectiv să cerem Universului să ne arate Adevărul. da, poate la început nu va fi foarte drăguţ ceea ce vom descoperi, dar treaptă cu treaptă, strat cu strat, vom da la o parte toate aceste iluzii şi vom putea ajunge la cine suntem noi cu adevărat şi, din acel moment vom ştii foarte clar ce vrem să facem şi unde vrem să ajungem.

Să avem curajul să cerem Adevărul! Luna aceasta ne ajută foarte mult în acest demers.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu