duminică, 1 martie 2020

20.02.2020 - 29.02.2020














În dorinţa noastră de a ne concentra din ce în ce mai mult pe latura noastră spirituală, cea mai mare greşeală pe care o putem face este tocmai renunţarea la latura materială, iar acest lucru multe probleme celor care evoluează spiritual, probleme care sunt, în general, legate de relaţia cu mişcarea fizică, cu munca fizică, relaţia cu banii, cu modul în care reuşesc să determine lucrurile în viaţa lor.

A nu se înţelege că am ceva cu evoluţia spirituală. În niciun caz, iar acest lucru se poate observa din textele mandalelor unde o invoc de fiecare dată, numai că, din păcate, mulţi dintre noi, şi aici este nevoie să fim cinstiți cu noi înşine, ne folosim de evoluţia spirituală tocmai pentru a fugi de partea materială.

Fie că ne-am născut într-o relaţia nu prea fericită cu banii sau cu efortul fizic, sau am stricat aceste relaţii de-a lungul vieţii, refugierea în spiritualitate, cu scopul de a fugi de partea materială nu este o soluţie, deoarece mai devreme sau mai târziu ne vom confrunta cu fix aceleaşi probleme pe care le aveam înainte şi, din păcate, vom începe să dăm vina pe spiritualitate pentru că nu ne ajută în acest sens, iar unii mai slabi de înger vor renunţa şi la aceasta, deoarece "nu dă rezultate!".

Am venit, în viaţa aceasta, să manifestăm lucrurile în echilibru, iar echilibrul dintre material şi spiritual este şi el una dintre lecţiile noastre. Vedem, în jurul nostru, multe persoane care au ales partea materială, dar au ignorat-o complet pe cea spirituală, ceea ce a dus la apariţia diverselor boli, boli ce nu au fost date de Dumnezeu ca pedeapsă, ci sunt consecinţa firească a unui dezechilibru întreţinut pe foarte mulţi ani. La polul opus, avem persoanele spirituale, care au învăţat mult, au practicat mult, s-au transformat mult, dar care încă evită să se preocupe şi de latura materială, ceea ce le aduce multe frustrări în ceea ce priveşte relaţia cu banii, frecvenţa cu care ei vin în viaţa lor sau cât de repede se duc, de faptul că nu tot timpul găsesc resursele financiare necesare pentru a putea participa la diferite cursuri care i-ar ajuta în evoluţia lor spirituală.

În ambele cazuri este vorba despre o lipsă de iubire de Sine, deoarece dacă ea ar fi existat, niciuna dintre părţi nu ar fost ignorată şi, chiar dacă am venit cu provocări pe partea materială sau spirituală, am fi fost motivaţi să lucrăm la ele tocmai pentru a învăţa să trecem peste aceste provocări şi pentru a putea fi echilibraţi, deoarece atunci când suntem echilibraţi vedem evoluţia spirituală din altă perspectivă.

Ce a venit să ne înveţe această decadă care s-a încheiat? În primul rând iubirea de Sine, dar nu doar la modul general, ci specific pe relaţia material-spiritual, în sensul că amândouă ne sunt necesare în egală măsură, că sunt complementare, că prin manifestarea lor în mod echilibrat ne putem manifesta, pe deplin, rolul nostru de creator, care acum lucrează cu energiile de la nivelul acestei planete, iar când va veni momentul va lucra cu energiile de la nivelul Universului.

În al doilea rând a venit să ne scoată la suprafaţă comoditatea noastră, făcându-ne să o observăm cum se manifestă, înţelegând astfel cum o putem depista şi rezolva rapid.

Iar în cel de al treilea rând, prin faptul că această decadă a făcut parte din luna a doua, a venit să ne înveţe cum să trecem peste partea negativ-distructivă a minţii noastre, peste modul cum mintea noastră, de multe ori blocată în tipare vechi şi îmbâcsită de scheme, nu poate sau nu doreşte să evolueze, blocându-ne toate acţiunile legate de a modul în care acţionăm şi determinăm în viaţă, dar şi pe cele legate de partea spirituală a vieţii noastre.

Nu întâmplător vibraţia zilei, atât a datei de 20, cât şi pe cea a datei de 29, a fost opt, respectiv curajul, deoarece în momentul în care reuşim să-l activăm, atunci vom reuşi să stăpânim mintea negativă.

Iar în cel de al patrulea rând, această decadă a venit să ne reamintească de faptul că există Dumnezeu, dar mai ales că El ne aşteaptă să comunicăm cu el, să-i cerem ajutorul şi ghidarea în ceea ce facem zilnic.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu