luni, 29 iunie 2020

29.06.2020

Încheiem acest periplu pe care roşul ni l-a oferit, pe parcursul acestei perioade, chemându-ne să ne obiectivăm mai mult, să ne introspectăm, să vedem cum am reuşit, cu adevărat, să folosim această energie, cum am reuşit să o modelăm, în ce proiecte am reuşit să o folosim, dar mai ales cât de mult am reuşit să ne armonizăm cu acest tip de energie?

Nu este uşor să stăpânim "focul", dar este absolut necesar să învăţăm să o facem dacă vrem să modelăm lucrurile în viaţa noastră, să construim, să determinăm, dar mai ales să transmutăm.

Nu este nici uşor, dar nici greu să facem acest lucru, totul depinzând de intenţia pe care o avem, deoarece ea, intenţia este cea care ne împinge să facem, să determinăm, să trecem peste obstacole vizibile sau mai puţin vizibile. De aceea ea este strâns corelată cu iubirea de Sine şi, dacă reuşesc să fie în armonie, atunci vom beneficia de energia puternică a Sufletului nostru.

De aceea, un aspect asupra căruia ar fi bine să medităm astăzi este legat tocmai de acest lucru, respectiv de ceea ce facem pentru noi înşine, de cât de multă bucurie punem în lucrurile pe care le facem pentru noi, cât de multă determinare avem, dar mai ales cât de perspicace suntem în atingerea scopurilor pe care ni le fixăm pentru, aţi ghicit, noi înşine, în condiţiile în care, dacă am fi chemaţi să facem aceste lucruri pentru cineva din afară, nu am pregeta nicio secundă.

Avem provocarea lui unsprezece astăzi, ceea ce dă bătăi de cap legate de modul în care ne conducem viaţa, de direcţia în care vrem să mergem, iar pentru a putea fi cât mai stăpâni pe viaţa noastră avem nevoie de împământare, iar pentru aceasta avem nevoie de mişcare, de lucrul cu materia pentru că numai aşa reuşim să ne împământăm mai bine. De asemenea, înţelegerea şi folosirea energiei sexuale este un alt mod prin care reuşim să ne împământăm, de aceea între cele două, respectiv energia sexuală şi mişcare este o strânsă legătură, prin intermediul lor reuşind să modelăm materia, reuşind să determinăm, iar ele, la rândul lor, se potenţează una pe cealaltă, respectiv se transmută una prin cealaltă. De aceea, atunci când una dintre ele se opreşte din curgere, o atrage, automat şi pe cealaltă.

Ceea ce avem de înţeles este că, chiar dacă am venit cu valori energetice bune sau chiar foarte bune, acest lucru ne ajută să rezonăm cu energii mai înalte din Univers, dar nu ne scapă de a învăţa lecţiile pe care le avem în privinţa materiei, nu ne scapă de interacţiunea cu ea, iar dacă stăm într-o astfel de izolare, nu facem altceva decât să ne izolăm de viaţa pe care am venit să o trăim.

Sexualitatea face parte din energiile din acest plan în care ne ducem existenţa, iar rolul nostru în viaţa aceasta, indiferent dacă avem, pe mandală, un singur romb de roşu sau mai multe, este să înţelegem cum funcţionează şi cum ne poate ajuta în evoluţia noastră. A refuza acest lucru înseamnă că ne izolăm de Planul Divin şi nu ne dăm voie să primim toate energiile pe care Universul ni le transmite, în funcţie de deschiderea pe care noi o avem.

Să ne găsim timp şi să medităm la acest aspect!

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu