duminică, 1 noiembrie 2020

 1.11.2020

Un început de lună care ne anunţă, încă din capul locului, ceea ce o să experimentăm pe parcursul ei, faptul că suntem într-o lună care ne provoacă să rezolvăm acele lucruri care ne împiedică să ne ridicăm, să "zburăm", iar m ovul de pe centrul mandalei ne oferă atât răspunsul cât şi soluţia pe care o avem de urmat.

Primim multe informaţii astăzi, numai că este nevoie să ne dăm voie să le vedem şi din altă perspectivă, să vedem locul lor în cadrul puzzle-ului.

De aceea, este foarte important să fim cât mai deschişi astăzi, să nu blocăm, prin mintea noastră, informaţiile să vină către noi şi să le permitem să intre în structurile noastre şi să aducă vindecarea de care avem nevoie.

Încă o dată movul de pe centrul mandalei vine într-o zi de vibraţia şapte, iar acest lucru ne cheamă să ne refacem aura prin diversele tehnici energetice pe care le cunoaştem sau prin intermediul meditaţiei, mai ales că avem nevoie ca energia noastră să fie maximă pe parcursul acestei luni, iar modalitatea concretă prin care putem face aceste lucru este doar prin refacerea aurei şi menţinerea energiei noastre în interiorul acestei aure.

O provocare majoră pe care o avem de trecut astăzi este legată de mişcare, de modul în care ne conectăm cu materia, de modul în care ne împământăm mai ales că provocare lunii este legătura pe care o avem cu partea materială a vieţii. Avem nevoie de împământare pentru a ne putea ridica pentru că altfel într-o zonă intermediară care nu ne ajută în niciun fel. 

De aceea, pe parcursul acestei luni, ar fi bine să lucrăm mai mult cu corpul nostru fizic, fie prin mişcare fizică, fie prin muncă fizică, astfel încât, în interiorul nostru să ieşim din această zonă intermediară şi să ne împământăm atât cât este nevoie pentru ca, mai apoi, simţind această împământare, să ne ridicăm, fără teamă, deasupra lucrurilor atunci când situaţia o cere.

Comoditatea este pragul nostru peste care avem de trecut luna aceasta, fie că vorbim de comoditate în a acţiona în ceea ce avem de făcut la job, fie că vorbim de comoditate în a ne urma proiectele noastre cele mai dragi.

Având în vedere că astăzi avem provocare pe unu, comoditatea ne poate "ajuta" să trecem peste dorinţele Sufletului nostru, făcându-ne să ne simţim, în continuare, ca neîmpliniţi, ca neiubiţi, ca şi cum nu putem materializa ceea ce ne dorim.

Este nevoie să înţelegem că nimic din exterior nu ne poate face să acţionăm atâta timp cât, din interior, noi nu facem nimic concret. Da, pot fi situaţii care ne fac să ne mişcăm şi să acţionăm, dar odată terminate, dacă nu ne motivăm din interior, atunci ne vom întoarce în clasicele noastre tipare de comoditate.

Am putea să cunoaştem mai bine astăzi, prin meditaţie, comoditatea noastră, am putea-o cerceta mai bine, pentru că numai prin cunoaşterea şi acceptarea ei putem să ştim mai bine cum să lucrăm cu noi pentru a putea trece peste ea, pentru că astfel aflăm cum să o gestionăm şi care anume părţi din noi rezonează cu ea.

Şi, dacă aflăm ceva legat de comoditatea noastră, am putea să comunicăm şi celorlalţi, fie în scris, fie verbal, pentru ca să-i ajutăm şi pe ei să facă la fel. 

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu