luni, 16 noiembrie 2020

 16.11.2020

Avem o combinaţie interesantă astăzi pe centrul mandalei, respectiv tiparul de "pustnic" despre care tot am mai discutat, dar şi o provocare interesantă, aceea a comunicării, a transmiterii informaţiilor, a adevărului.

Care ar fi legătura dintre cele două şi cum se influenţează una pe cealalată?

În primul rând, una dintre provocările tiparului de "pustnic" o reprezintă chiar comunicarea şi socializarea. Pustnicul, prin natura sa, este o persoană retrasă care, până la finalul vieţii fie adânceşte acest tipar, retrăgându-se şi mai mult, fie învață să treacă peste el şi iese în faţă învăţându-i şi pe ceilalţi din trăirile pe care le-a avut de-a lungul experienţei sale ca pustnic. 

Această stare de deschidere şi comunicare aparţine, de obicei, spiritelor care au învăţat lecţia tăcerii şi cum să o folosească în evoluţia lor spirituală şi acum sunt dispuse să îi înveţe şi pe alţii. Sunt acele spirite care au trecut peste propriile limitări pe care şi le-au creat de-a lungul vieţilor trecute prin diferitele jurăminte pe care le-au făcut şi pe care le-au respectat cu sfințenie, pentru că, dacă la nivel mental putem spune că uităm anumite lucruri, la nivel de Spirit nu există uitare, ci pur şi simplu lipseşte dorinţa de a schimba tiparele pentru simplul fapt că acel Spirit încă nu a găsit altceva pe care să îl pună în locul vechiului tipar.

De aceea, în viaţa aceasta, mulţi avem lecţia comunicării şi a împărtăşirii informaţiilor, deoarece este nevoie să coborâm acolo jos, în interiorul nostru, acolo unde sunt stocate vechile tipare, acolo unde jurămintele depuse în diferite organizaţii sau structuri din care am făcut parte, au devenit linii directoare ale vieţilor noastre, influenţându-ne atât deciziile, cât şi rezonanţele pe care le avem.

Pe principiul "de ceea ce fugi, de aceea nu scapi", aceste lucruri ne vor urmări pe parcursul întregii vieţii pentru că ele nu sunt legate după noi, ci sunt pur şi simplu în interiorul nostru şi, regulat, sunt stimulate să iasă la suprafaţă şi să se manifeste. 

Da, sunt enervante situaţiile în care suntem nevoiţi să vorbim în faţa oamenilor, unde ni se pare că nu avem ce spune şi că o să ne facem de râs, dar odată ce am deschis gura şi am început să vorbim, ca prin miracol, începem să ne facem înţeleşi şi ascultaţi, totul în jurul nostru părând, dintr-o dată, foarte familiar, fricile dispărând complet. 

Odată ce am experimentat această trecere peste obstacolele interioare, ne simţim mult mai puternici şi mai deschişi să facem şi alte lucruri care să ne ajute să depăşim aceste obstacole, însă condiţia este ca să avem continuitate, pentru că altfel, treptat, efectele pe care le-am obţinut, dacă nu sunt suplimentate de altele de aceeaşi natură, se estompează şi încet-încet revenim la vechile tipare.

De aceea, în continuarea turcoazului care reprezintă comunicarea, este nevoie să folosim atributele de organizare pe care ni le dă galbenul, pentru că numai activităţile realizate zilnic şi pe perioade îndelungate de timp (să nu uităm că un tipar nou se formează în 120 zile consecutive - în trei etape: prima de 40 de zile, a doua de 50 de zile, iar ultima de 30 de zile, dar măiestria unui nou tipar se realizează în 1000 de zile consecutive de practică).

Aşadar, astăzi, într-o zi cu provocare pe şapte (limitele noastre reprezentate de aură) şi cu o vibraţie a zilei pe patru (minte neutră, înţelepciunea), să avem înţelepciunea şi să ne punem la punct un plan pentru a depăşi teama de comunicare:
1. Să ne punem pe hârtie, în primul rând, ceea ce simţim noi, în prezent, legat de comunicare, ceea ce credem că ne blochează şi temerile pe care le simţim.
2. Apoi, avem la dispoziţie cursuri de vorbit în public, fie faţă în faţă, fie on-line.
3. Avem posibilitatea să ne facem un canal video în care să postăm video-uri în care să vorbim despre ceva ce ne face plăcere şi la care ne pricepem.

Cu timpul, dacă suntem constanţi în acţiunile noastre, vom transforma această teamă într-o adevărată calitate a noastră şi vom reuşi să schimbăm astfel multe lucruri din interiorul nostru.

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu