luni, 2 noiembrie 2020

 2.11.2020

Pe parcursul lunii Noiembrie, în general, şi în zilele care conţin, pe mijlocul mandalei, tiparul de astăzi, în special, se accentuează mai mult partea de "pustnicie" din noi, în funcţie de rezonanţele pe care le mai avem încă cu acest tipar.

Cautăm mai mult singurătatea în perioada aceasta pentru a ne putea pune ideile în ordine şi astfel să putem lua deciziile optime pentru noi, pentru a putea crea, pentru a putea medita, pentru a ne putea introspecta sau pur şi simplu pentru a putea sta de vorbă cu noi înşine, pentru a ne mai auzi şi pe noi departe de "gălăgia" de zi cu zi.

De asemenea, căutăm singurătatea pentru a putea decanta informaţiile pe care le-am dobândit într-o anumită perioadă de timp şi prin integrarea cărora putem să ne schimbăm tiparele interioare învechite pe care le confruntăm cu realitatea şi de care astfel putem să scăpăm.

Fie că am fost pustnici în multe dintre vieţile noastre trecute sau că am avut vieţi în care, în calitate de îngeri păzitori ai celor care au fost pustnici, ne-am învăţat cu partea de singurătate, de "pustnicie", la mulţi dintre noi una dintre lecţiile actuale fiind tocmai aceea de a învăţa să trăim printre oameni, să comunicăm, să avem familii şi să trăim alături de un partener, de o parteneră, tocmai pentru a sublima acest tipar vechi şi a scăpa de el.

Odată cu activarea acestor lucruri legate de tiparul de astăzi de pe centrul mandalei, se activează şi celelalte provocări ale acestui tipar, respectiv relaţia pe care o avem cu noi înşine prin prisma iubirii de Sine, fiind înclinaţi să ne lăsăm mai mereu pe ultimul loc, relaţia pe care o avem cu banii, ceea ce se observă în modul în care îi gestionăm şi cum ne raportăm la ei, în teama cu care ne raportăm la ei (doar altă dată am învăţat că sunt ochiul "ăluia" cu coarne, nu?), iar cea de a treia provocare are legătură cu modul în care se desfăşoară viaţa noastră sexuală, pe care o acceptăm sau de care fugim. 

Poate nu întâmplător cei care au acest tipar pe centru mandalei sunt expuşi la a lucra cu banii, iar de multe ori chiar cu bani mulţi pentru că numai aşa pot să se obişnuiască cu ei. De asemenea, în privinţa iubirii de Sine, anumite lucruri nu li se leagă până când nu încep să facă lucruri pentru ei înşişi, până când nu îşi dau lor înşişi mai întâi şi apoi celorlalţi (Pare a fi egoism? Să ne gândim puţin înainte de a emite astfel de afirmaţii şi să vedem dacă nu cumva Ego-ul nostru este cel care pune astfel de etichete?). De asemenea, în astfel de mandale apare mult roşu sau dacă este puţin el este în punctele cheie, acolo unde are putere mare de manifestare, trezind în interiorul nostru energia sexuală tocmai pentru a ne împinge să vedem cum putem să lucrăm cu ea.

Nu este nevoie ca acest tipar să se manifeste identic la toţi, pentru că pe parcursul vieţii sau al vieţilor trecute, am mai lucrat cu el şi l-am mai cizelat, de aceea este important să vedem pe care dintre cele trei provocări o resimţim mai puternic în astfel de zile.

Pentru astăzi, dacă tot alegem să stăm mai mult cu noi înşine, energia comunicării indirecte este şi ea prezentă oferindu-ne cadrul necesar destăinuirilor, pe hârtie, pe pânză, prin intermediul lemnului, lutului etc. ajutându-ne să exprimăm din interior acele lucruri pe care nu le putem spune cu cuvintele noastre.

Şi pentru că avem provocare pe doi astăzi, iar principala provocare de pe mandală este legată de mental, să fim atenţi la modul în care ne subordonăm altora, tocmai pentru că altă dată am fost conduşi şi am păstrat acest tipar ca altcineva să ne conducă şi să decidă pentru noi, acesta fiind o altă provocare peste care avem de trecut. 

Să fim atenţi la ceea ce mintea noastră rulează, la scenariile negative pe care le face şi prin care Ego-ul caută să ne menţină o stare de frică, de anxietate!

Putem rezolva aceste lucruri amplificându-ne curajul, pentru că odată energia curajului amplificată nu dă voie minţii negative să se manifeste, dar pentru a putea face acest lucru este nevoie să ne îngrijim de aura noastră, să o verificăm dacă este în regulă şi să o reîntregim prin metodele cunoscute.

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu