marți, 10 noiembrie 2020

 10.11.2020

Începând de astăzi, în faţa noastră, se deschide o perioadă de manifestare plenară a creativităţii, o perioadă în care noul îşi face mai bine simţită prezenţa venind să ne arate unde să facem schimbările necesare pentru a putea progresa. 

În această decadă, această energie a creativităţii vine să ne ajute să ieşim din tiparele şi clișeele în care stăm de ceva timp, făcându-ne să "întoarcem" capul şi în cealaltă parte şi să spunem, cu uimire: "aaa, se poate şi în alt fel!".

Acest "alt fel" este, de fapt, modul în care evoluăm, trecând la altă vibraţie, una superioară, ajungând astfel într-un "loc" din care putem să facem lucrurile într-un mod mult mai simplu şi mai eficient decât înainte.

De asemenea, este o perioadă deschisă acumulării de cunoştinţe noi, mentalul de pe centrul mandalei permiţând acest lucru. Numai în acest fel, prin acumularea de cunoştinţe noi şi utilizarea lor, putem face următorul pas, putem evolua, învăţând astfel să fim mult mai eficienţi şi mult mai deschişi la minte (open-minded).

Portocaliul de pe nivelul doi aduce vindecare minţii noastre, permiţându-i astfel să rămână în zona creativă şi scoţând-o astfel din zona limitărilor. Putem spune că această energie vindecătoare dă aripi minţii noastre, creând o anumită "agitaţie" benefică şi impulsionând-o să-şi activeze, din interiorul ei, acea zonă deschisă spre nou, spre visare creativă.

În schimb, pentru a putea activa complet partea de creativitate, pe parcursul acestei perioade, avem nevoie să ne ocupăm şi de Sufletul nostru, să-l curăţăm şi să-l reîntregim, tocmai pentru a-l putea aduce în starea optimă de creativitate, cea în care se manifestă pe deplin şi în care simte bucurie şi împlinire. 

Dacă am uitat cumva cum este această bucurie a Sufletului, să privim un copil făcând ceea ce îi face plăcere şi cu siguranţă ne vom reaminti şi noi. Vom vedea cum este absorbit de ceea ce face, cum îi strălucesc ochii şi cum se simte să trăieşte, la intensitate maximă, momentul acela, fiind total detaşat de ceea ce se întâmplă în jurul lui. Este, am putea spune, într-o stare meditativ-creativă, în starea Alfa a creierului, în care se exprimă pe Sine însuşi, iar toate structurile sale, Sufletul, mintea, conştientul şi chiar subconştientul, sunt aliniate şi converg către acelaşi scop.

Ce vom experimenta pe parcursul acestei perioade? În primul rând o nelinişte interioară venită să ne facă să ne "mişcăm", să evoluăm, pe care o vom percepe fie ca pe ceva binefăcător, dacă eram deja într-un proces de transformare, fie ca pe ceva enervant, dar pe care, în interiorul nostru, ştim că îl avem de făcut.

În al doilea rând, o dorinţă de a face ceva, de a crea ceva, indiferent de mijloacele prin care concretizăm această creaţie: desen, grafică computerizată, scris, fotografie, pictură, sculptură, tricotat, croşetat, împletituri de tot felul etc.

În al treilea rând, o dorinţă de a schimba ceva, fie că vorbim de propriul nostru stil vestimentar, de culorile pereţilor din casă, de poziţionarea mobilei etc.

Numerologic suntem într-o zi cu provocare pe zece, curajul înalt şi vibraţie şapte, limitele noastre reprezentate de aură, aşa că ştim de unde să începem să lucrăm cu noi. Refăcând aura vom permite structurilor energetice superioare să se refacă şi astfel provocarea lui zece de astăzi se transformă în calitate, "împingându-ne" să luăm decizii şi aducându-ne acel dram de curaj de care aveam nevoie. De fapt, curajul era prezent în noi, numai că prin refacerea aurei dispare frica, permiţând astfel curajului să se ridice la suprafaţă.

Tot prin refacerea aurei dăm putere Sufletului să se manifeste, căpătând astfel curajul de a se exprima şi de a crea.

Ceea ce avem de înţeles din această perioadă este că ni se dă oportunitatea de a schimba ceva la noi şi de a mai face şi ceea ce place, numai că această şansă doar ni se dă, de luat o luăm sau nu, noi înşine, prin opţiunile pe care le facem.

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu