vineri, 20 noiembrie 2020

 20.11.2020

Ne-am întrebat vreodată ce este deziluzia și de ce apare ea? Ne-am gândit vreodată la ea ca fiind ceva benefic pentru noi? ca poate ceea ce credeam că este adevărat sau că este într-un anumit fel, în realitatea nu era aşa? Are cineva ceva cu noi în mod special şi vrea să ne facă să nu mai credem în nimic?

Ca să putem răspunde la aceste întrebări este nevoie să ne dăm un pas în spate şi să analizăm de unde veneau acele idei şi aşteptări pe care le aveam - de la nivelul Sufletului sau al Ego-ului.

Ego-ul este cel care are aşteptări şi face proiecţii în privinţa vieţii noastre, în privinţa modului în care doreşte el să decurgă anumite activităţi, iar aceste proiecţii depind de nivelul său de elevare.

Am întrebat despre deziluzii pentru că ele, în realitate, nu sunt decât modalităţi prin care Universul vine să ne arate adevărul în privinţa anumitor credinţe pe care ni le-am format, ajutându-ne astfel să ieşim din acea zonă de auto-minciună, pentru că iluzia, de fapt, asta este, o modalitate prin care ne minţim singuri, aşa că, în loc să fim supăraţi că ni se prăbușesc iluziile, să fim bucuroşi că am reuşit să aflăm adevărul.

Avem mov pe mijlocul mandalei de astăzi şi la fel va fi şi în mandala din 29, ceea ce înseamnă că vom avea o decadă care se găseşte sub energia acestei culori, dar nu numai sub a ei, ci va fi influenţată şi de verdele care astăzi este în poziţia de provocare, dar şi de turcoazul de pe nivelul trei.

Aşadar, va fi o perioadă interesantă, în care ni se vor revela o diversitate de informaţii, ceea ce ne va ajuta, pe de o parte să facem conexiuni şi să înţelegem lucrurile mai bine, dar pe de altă parte ne vom confrunta şi cu răsturnări, în sensul că ceea ce știam noi ca fiind adevărat se va dovedi că nu este decât o iluzie, iar noi nu ne dădeam voie să o vedem aşa cum este.

Ceea cer avem de făcut în această perioadă este să ne dăm voie să primim informaţia, să ne dăm voie să o integrăm în câmpurile noastre şi să ne dăm voie să renunţăm la acele informaţii care se dovedesc a fi eronate.

Iubirea în general şi cea de Sine în special vine şi ea să ne testeze în această perioadă, mai ales că testarea vine tot în zona revelării adevărului, scoţând la suprafaţă adevăratul caracter al celor din jurul nostru pentru a-i vedea aşa cum sunt şi astfel să ne întrebăm dacă mai este bine să-i avem în preajmă sau nu. Să nu uităm că astăzi avem provocare pe doi, aşa că este posibil să vedem adevărata faţă a unor persoane pe care le consideram net superioare nouă, totul fiind îngăduit ca să ne trezim şi să fim noi înşine, fără a mai căuta aprobarea cuiva.

În privinţa turcoazului, rombul de roşu care împiedică formarea celui de al treilea nivel, nu face altceva decât să "zgândăre" lucrurile, provocând minciuna şi punând astfel umărul la prăbuşirea ei, aici intrând inclusiv credinţele noastre. Este un update pe care Universul îl face la informaţiile pe care le aveam şi care au nevoie de o cernere, pentru a vedea ce rămâne şi ce se duce, pentru că o informaţie eronată pe care am înglobat-o nu face decât să blocheze accesul informaţiei reale să vină, prin simplul fapt că obişnuinţele noastre şi zona noastră de confort nu sunt în acord cu informaţia adevărată.

Suntem într-o zi de vibraţie opt, ceea ce ne aduce mult curaj, mai ales că avem voie de curaj să renunţăm la lucrurile eronate din viaţa noastră şi să acceptăm curajul, cu toate transformările pe care le aduce şi care ne pot schimba pe noi, ne pot schimba planurile, dar mai ales ne pot transforma zona de confort, făcând-o "inconfortabilă" pentru o perioadă, dar aşa cum îmi place mie să spun "o viaţă trăită numai la soare pe şezlong nu aduce niciun progres", să avem încredere în intuiţie şi să ne lăsăm purtaţi de acest val de transformări care, în final ne va aduce lucruri frumoase, pe care este adevărat, acum nu le putem vedea, dar pe care le putem simţi de la nivelul Sufletului, dacă ne dăm voie.

Cu Dumnezeu înainte! 

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu