miercuri, 4 noiembrie 2020

 4.11.2020


În final, totul se rezumă la iubire, fie că o acceptăm acum, în viaţa viitoare sau peste multe alte vieţi. Universul ne va crea mereu mediul propice pentru a o accepta în viaţa noastră, pentru a ne deschide către această energie frumoasă care, odată acceptată şi integrată, ne va transforma viaţa în moduri în care nici nu ne gândeam până atunci, ne va duci pe noi drumuri pe care nici nu le visasem şi ne va schimba, cu siguranţă, tot ceea ce ştiam despre Univers şi viaţa pe Pământ.

De aceea, această energie se revarsă peste noi astăzi, într-o zi cu provocare pe patru, respectiv pe înţelepciune, pentru că este nevoie de înţelepciune ca să facem schimbarea şi să ne deschidem în faţa iubirii. De aceea, această energie care se îndreptă către noi astăzi ne va face să ne gândim tot mai mult la cât de mult o acceptăm sau nu în viaţa noastră şi cât de mult suntem, cu adevărat, deschişi în faţa ei. Ne va pune faţă în faţă cu noi înşine, să ne vedem aşa cum suntem şi să luăm noi decizia, pe baza înţelepciunii pe care am dobândit-o până în prezent, dacă ne place sau nu de noi înşine. 

De aceea, dacă astăzi simţim o anumită tristeţe în interiorul nostru, fără a avea un motiv anume, înseamnă că de acolo, din interiorul nostru, primim mesaje că este nevoie să ne deschidem mai mult către iubire, că este nevoie să ne preţuim mai des şi să mai facem şi lucrurile care ne fac plăcere.

Această energie se revarsă peste noi într-o zi în care vibraţia zilei este zece, simbolizând curajul înalt, cel care ne dă energia de a lua decizii importante şi de a face schimbări importante, pentru că trecere în zona iubirii este o decizie importantă, pentru că înseamnă că trecem în zona Sufletului, într-o zona cu care suntem parţial familiarizaţi şi pe care încă o mai considerăm incertă, dar nu pentru că aşa este, ci pentru că noi nu o cunoaştem în profunzime.

A avea curaj şi a intra în zona iubirii, mai ales în aceste vremuri în care suntem tentaţi să rămânem în zona controlului, a minţii, înseamnă un mare pas pe care îl putem face, iar recompensa este una pe măsură, mai ales că acest lucru nu se întâmplă într-o perioadă în care iubirea este prezentă peste tot, ci din contră, într-o perioadă în care multe energii se opun acceptării ei de către noi toţi.

Numai că iubirea, ca energie fundamentală a Universului, acceptă toate aceste energii joase şi mai ales acceptă ca noi să le manifestăm tocmai pentru a le cunoaşte bine, pentru a trece prin experienţa manifestării lor pentru că atunci când ne vom decide să renunţăm la ele şi să trecem în zona iubirii, să fim perfecţi conştienţi şi convinşi de ceea ce facem.

De aceea vedem persoane în jurul nostru şi poate, uneori, chiar şi pe noi înşine, ieşind din zona iubirii şi coborând, din nou în aceste energii, pentru că încă mai avem ceva de învăţat în privinţa lor, pentru că încă nu ne-am desprins complet de ele şi numai în momentul în care o vom face simţi, la adevărata intensitate, energie iubirii.

Cum ar fi să începem să simţim această intensitate a energiei iubirii făcând ceva pentru noi astăzi? Să facem acel lucru pe care, în acest moment sau în momentul în care citim această mandală, ne vine primul în minte, dar cu condiţia să fie pentru noi înşine, dar pentru noi. Energia şi bucuria pe care le vom resimţi momentul în care vom face acest lucru, nu vor avea egal.

Şi dacă tot începem să facem lucruri pentru noi, poate avem curajul să dăm drumul şi la proiectele care tărăgănau de mult, tocmai pentru a trece peste starea de comoditate care s-a transformat, treptat, în lene şi a devenit o normalitate pentru noi.

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu