miercuri, 18 noiembrie 2020

 18.11.2020

Când Sufletul este bucuros, totul în jurul nostru este bucurie și puterea noastră de creație este mare, iar totul vine către noi ca și cum ar fi o joacă, iar cu cât amplificăm această joacă, cu atât reușim să atragem mai multă bucurie.

De fapt, frecvența optimă prin care putem să comunicăm cu Universul și să atragem, în interiorul nostru, energia benefică a creativității, este tocmai cea care emană din joacă, pentru că atunci Sufletul este bucuros și Universul în răspunde pe măsură.

Manifestăm multă iubire astăzi, iar pe lângă iubire avem și două forme de comunicare prin care putem să o exteriorizăm, cu condiția să reușim să transformăm impulsurile de nervozitate în acțiuni concrete, să transformăm, acea agitație interioară, care nu ne dă pace, în motivație care să ne împingă către a realiza ceva.

Sufletul creează cel mai bine doar atunci când este liniștit, doar atunci când poate să se exprime, iar impulsurile de agitație pe care le avem în interiorul nostru nu fac altceva decât să ne scoată din starea creativă dar și din meditativă ce însoțește procesul de creație, de aceea, fie domolim această stare printr-o meditație, transmutându-i energia în energie creatoare, fie prin mișcare fizică, "arzând" aceste impulsuri calmându-ne și permițând astfel Sufletului să se exprime.

Dacă optăm pentru mișcarea fizică vom reuși să mai domolim și din impulsurile de comoditate și amânare, cele care îngroapă, de cel mai multe ori, inițiativele pe care Sufletul le are.

De asemenea, astăzi caută să iasă la suprafața și mentalul nostru, mai ales că şi el se simte stimulat de toate aceste impulsuri interioare, simţind că este momentul propice să se manifeste, pentru că se simte curajos să se exprime cum ştie mai bine, mai ales dacă Sufletul este "parazitat" de aceste impulsuri.

Ce putem să facem în această privinţă? Să ne ocupăm de curăţarea şi echilibrarea Sufletului nostru, să avem grijă de aura noastră pentru că acolo este cheia echilibrului Minte-Suflet, dar mai ales să dăm voie creativităţii interioare să se exprime, fie verbal, fie indirect, prin tehnicile cunoscute.

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu