miercuri, 11 noiembrie 2020

 11.11.2020

Portaluri, portaluri şi iar portaluri. Am văzut o serie de articole care anunţă pentru ziua de astăzi deschiderea unui portal energetic. 

Nu vreau nici să infirm şi nici să confirm acest lucru, ci mai degrabă să ne obiectivăm puţin atunci când primim aceste informaţii, să vedem ce simţim în interiorul nostru pentru că am observat că astfel de zile sunt aşteptate ca un "miracol", ca ceva care vine să ne scoată din rutina zilnică, fără a ne întreba de ce am ajuns în rutina zilnică şi mai ales de ce nu facem nimic să ieşim din rutina zilnică?

Şi, ca să nu o mai lălăi prea mult, mi-aş dori ca fiecare dintre noi să se introspecteze şi să se întrebe de ce fiecare zi pe care o trăim nu poate fi un portal? De ce energia unei zile care nu este anunţată ca portal este, din puntul nostru de vedere, mai slabă şi, în consecinţă nu merită atât de multă atenţie din partea noastră?

Să ne înţelegem, nu am nimic cu portalurile energetice şi chiar sunt zile sau perioade când energia este mult mai puternică, numai că, de multe ori, tocmai pe lângă aceste zile sau perioade trecem în viteză fără a le simţi şi beneficia de darurile pe care ni le-au adus şi facem acest lucru pentru că, în celelalte zile, aşa-zis "banale", nu am lucrat cu noi pentru a ne descoperi şi cunoaşte mai bine.

Portalurile vin la anumite perioade tocmai ca teste prin care noi ne verificăm să vedem ceea ce am învăţat până atunci, să vedem cum ştim să folosim ceea ce ştim spre binele nostru şi al celorlalţi. Aşa că, înainte de a da testul este nevoie să studiem "bibliografia", iar acest lucru se face în fiecare dintre zilele "banale", pentru că creşterea noastră este treptată şi treaptă cu treaptă ne armonizăm cu noua vibraţie către care ne deschidem.

În privinţa mandalei de astăzi, comunicarea cu Divinitatea este în centrul ei, aducându-ne fie discuţii interesante cu Universul, cu Dumnezeu, fie chiar contre, mai ales dacă până în acest moment nu am avut acea discuţie sinceră în care să-I spunem lui Dumnezeu de ce anume credem noi că este El vinovat. O scrisoare în care să-I spunem aceste lucruri cred că ne-ar fi de folos, pentru că după ce o vom scrie, vom avea altă perspectivă asupra lucrurilor.

În privinţa celor doi de unsprezece de astăzi, ei sunt de fapt o dublă provocare pe care o experimentăm legată de modul în care interacționăm cu lumea materială, pentru că chiar dacă avem unsprezece în numerologia personală într-o poziţie benefică nouă este posibil să nu ştim să-l valorificăm din lipsă de flexibilitate, aşa că cea mai modalitate de a trece peste provocările lui unsprezece o reprezintă realizarea unei practici zilnice care să ne aducă flexibilitate la nivelul corpului fizic (gimnastică, stretching, yoga etc), combinată cu o practică spirituală.

Avem şi mult roşu în mandala de astăzi, ceea ce ne aduce multă iniţiativă, capacitatea de a demara lucruri noi, de a începe proiecte.

Aşa că, ca o concluzie la ceea ce am spus până acum, propun un curs de acţiune ca să folosim la maximum energiile zilei de astăzi:
1. O discuţie sinceră cu Dumnezeu ca să vedem cum ne raportăm la El. Scrierea unei scrisori către El ar fi chiar binevenită şi ne-ar ajuta să vedem ce anume mai avem de vindecat în relaţia cu El, mai ales că astăzi avem provocare pe bleu, pe comunicarea indirectă.
2. Începerea unui program de 120 de zile de practică fizică care să ne confere mai multă flexibilitate la nivelul corpului fizic şi automat în viaţă.
3. Demararea unui proiect personal care să vină din Sufletul nostru şi la care să ne fie drag să lucrăm în fiecare zi.

Cum sună? Dacă reuşim să facem aceste trei lucruri astăzi, putem spune, peste un timp, că pe 11.11.2020 chiar am accesat un portal energetic şi spiritual.

Să ne fie de ajutor în evoluţia noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu