vineri, 29 ianuarie 2021

 29.01.2020

Atunci când vrem să realizăm ceva, un proiect, avem nevoie să ne planificăm activităţile pentru a ne putea organiza cât mai bine, iar modul în care facem acest lucru ne va ajuta foarte mult în activitățile viitoare pentru că ne ajută să ne ţinem de un anumit ritm constant, ajutându-ne totodată să trecem peste tentaţia comodităţii şi a delăsării.

Aşa cum noi avem nevoie zilnic de hidratare şi hrană, la fel şi proiectele noastre noastre au nevoie zilnic de energia noastră, de aceea, pe lângă organizarea în cadrul unui proiect, avem nevoie şi organizarea energiei noastre, altfel spus, de o organizare a modului în care o distribuim pe activităţi.

Astfel, în primul rând, este nevoie să facem un inventar al proiectelor noastre, unul cât mai realist şi realizat pe hârtie tocmai pentru a confrunta mentalul nostru cu realitatea, pentru că scopul acestui inventar este tocmai să vedem ce proiecte este nevoie să închidem deoarece sunt abonate la energia noastră prin gândurile pe care le trimitem acolo, prin visurile pe care le avem în privinţa lor, dar în realitate noi nu acţionăm deloc în acea zonă şi atunci nu se întâmplă nimic concret, în afară de o scurgere de energie.

Odată scrise pe hârtie şi conştientizat faptul că, de fapt, noi nu lucrăm la ele, ci doar ne pierdem timpul cu ele, atunci vom trece pe acea foaie de hârtie, în dreptul lor, cuvântul "ÎNCHEIAT" şi astfel mintea noastră va înţelege să renunţe la ele, pentru că, de fiecare dată când va căuta să creeze noi gânduri legate de acele proiecte, pur și simplu îi aducem aminte că acele proiecte nu mai există.

Următorul pas este să analizăm proiectele care ne-au rămas viabile şi să vedem dacă energia pe care o investim în ele este corelată cu rezultatele, în sensul că dacă dăm prea multă energie pentru prea puţine rezultate este nevoie să luăm acea energie şi să redirecţionăm acolo unde este cea mai mare nevoie de ea.

Numai aşa putem asigura proiectelor noastre de bază şi de Suflet cea mai bună implicare şi cel mai bun aport de energie şi, automat, rezultatele nu vor întârzia să apară, cu condiţia să ne dorim acest lucru pe deplin, adică la nivelul Mentalului, la nivelul Sufletului şi la nivelul Sinelui, adică al Subconştientului.

Toate lucrurile menționate mai sus nu ar fi posibile dacă la nivelul nostru interior nu ar exista dorinţă pentru a face acest lucru, pentru că această curăţenie pe care o facem printre proiectele noastre nu este întotdeauna pe placul nostru şi din această cauză vom căuta să evităm să o facem, vom căuta să o amânăm, însă în momentul în care conştientizăm necesitatea ei, în acel moment începem să ne manifestăm iubirea de Sine, iar acest lucru ne va ajuta foarte mult să facem "curăţenie" nu numai în proiectele noastre, ci şi în jurul nostru, în vieţile noastre per ansamblu.

Suntem într-o zi cu provocare pe unsprezece, iar dacă rămânem în ea este posibil să nu vedem anumite oportunități pe care ni le aduce ziua de astăzi, aşa că cel mai bine ar fi să ne raportăm la vibraţia zilei, care este opt şi care ne aduce curajul necesar să facem schi8mbările despre care vorbeam mai sus. 

De asemenea, provocarea pe iubirea de Sine din mandala de astăzi vine şi ea să ne "atenționeze" de faptul că fugim de responsabilitate şi de asumare şi că este momentul să apelăm la curajul interior (pe care îl putem consolida prin intermediul unei aure puternice) şi să-l folosim pentru a face schimbările pe care nimeni, nici chiar Universul nu le va face în locul nostru.

La treabă, deci, că pentru noi o facem!

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu