marți, 26 ianuarie 2021

 26.01.2020

 

Este nevoie atât de curaj cât şi de înţelepciune pentru a putea demara şi menţine un proiect, curaj pentru a putea începe, mai ales atunci când totul pare a fi împotriva noastră şi înţelepciune pentru a putea conduce acest proiect, asemenea unui automobil, printre toate obstacolele care ne apar în cale şi care, în final, se dovedesc a fi cele care ne formează noile obiceiuri, mai ales dacă alegem să depăşim aceste obstacole, nu să stăm şi să ne văicărim.

Roşul, pe lângă iniţiativă, aduce, întotdeauna, şi puțină "nebunie", care este necesară pentru a ne împinge din lentoarea în care stăteam, pentru a ne scoate din schemele de gândire sau de acţiune cu care ne obişnuiserăm.

Ne place să-i spunem "nebunie", dar în realitate este un mix de energii pe care Universul ni-l trimite, asemenea capsei detonatoare, tomnai pentru a iniţia scânteia care va "aprinde" potenţialul pe care îl avem şi care, altfel, rămânea acolo nefolosit. În realitate este o combinaţie de intuiţie şi curaj puternic, la care este adăugată o doză-șoc de bucurie şi fericire, toate formând un moment în care proiectul nostru pare (şi este) perfect realizabil. 

Aşa cum este nevoie de o energie puternică pentru conceperea unui copil, la fel este nevoie de această energie puternică pentru a putea demara, pentru a putea începe, iar acest cocktail de energii este exact ceea ce avem nevoie. Numai că el nu ţine la nesfârşit, rolul său fiind doar acela de a iniţia "aprinderea" acelor energii pe care le avem în interiorul nostru şi care sunt, de fapt, combustibilul pe baza căruia va rula proiectul nostru. 

Cel mai fain este că, unele dintre aceste energii de care avem nevoie nu se găsesc pur şi simplu în interiorul nostru ci se găsesc sub forma altor energii pe care este nevoie să le transformăm. Este exact ca la automobilul nostru care funcţionează cu combustibil lichid, numai că acest combustibil lichid nu se găseşte pur şi simplu în natură, ci este nevoie să fie obţinut din altă substanţă, respectiv petrolul, prin procese de transformare.

Aşa că, atunci când un proiect este blocat undeva, să vedem ce anume avem nevoie pentru a-l putea continua, dar mai ales să vedem ce anume avem de transformat pentru a putea obţine acel ceva care să ne ajute să realizăm acel proiect.

Da, fiecare proiect la care lucrăm presupune o anume alchimie din partea noastră, tocmai pentru a transforma anumite energii joase în energii elevate (autoturismul nu poate funcţiona direct cu petrol, fiind dens şi greu, în schimb prin transformarea sa se obţine o substanţă nouă care permite funcţionarea autoturismului nostru), tocmai pentru a scoate la suprafaţă "diamantele" care erau "îngropate" în noi şi pe care le căutam în altă parte.

În privinţa mandalei de astăzi, roşul de pe centrul mandalei este focul care vine să demarăm, puterea de care avem nevoie, însă provocarea pe care o avem de trecut, pragul nostru, este comunicarea şi blocajele pe care le avem pe ea constituie elementele care au nevoie de transmutare, tocmai pentru a fi transformate în ceva superior. Avem multă iubire de partea noastră tocmai pentru a ne ajuta să transformăm aceste blocaje în daruri, pentru a putea trece peste ele, pentru a putea trece peste tiparele de neiubire de Sine care se pot activa astăzi, pentru a putea evolua.

Şi, dacă totuşi nu ne simţim curajoşi, mai ales că astăzi avem provocare pe curaj, să avem grijă de aura noastră, să o refacem, iar o vizită la pădure ne-ar ajuta şi mai mult pe partea emoţională, mai ales că sunt mulţi copaci care abia aşteaptă să fie îmbrățișaţi pentru a-şi dărui energia. Şi ei au nevoie de noi, cum şi noi avem nevoie de ei, iar relaţia este una de câştig de ambele părţi.

Nu avem mov în mandala de astăzi, ceea ce înseamnă că suntem mult mai deschişi la intuiţie şi tot ceea ce avem de făcut este să liniştim mintea. De asemenea, orice meditaţie pe care o facem astăzi este simţită mult mai puternic, iar efectele ei sunt mult mai profunde.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu