sâmbătă, 9 ianuarie 2021

Magia lui 9 ... timp de 9 luni

 

    

                                 

 


 

Din Ianuarie şi până în Septembrie, data de nouă reprezintă o zi specială, pe care, dacă nu ne pricepem prea bine la interpretat mandale, o putem observa prin prisma culorii mov care, fie este în cantităţi mai mari în interiorul mandalei, fie este pe cel puţin două rânduri la marginea mandalei.

Indiferent de luna pe care o analizăm, aceste două rânduri de mov de la marginea mandalei semnifică protecţia pe care o are persoana care s-a născut în data de 9 într-una din primele 9 luni ale anului. Protecţia nu este dată propriu-zis de acea culoare, ci de energia care se află în spatele ei, dar mai ales de modul în care ace persoană alege să se armonizeze cu acea culoare şi să-i înțeleagă mesajele şi vibraţia care stau în spatele ei.

În cazul nostru, culoarea mov, despre care tot am discutat de aproape patru ani încoace, chemă pe cel care o are ca şi protecţie în mandală, să-şi asculte, în primul rând, intuiţia, pentru că dacă va face acest lucru cât mai devreme în viaţa sa va fi ferit de multe lucruri şi energii neplăcute deoarece va putea recepţiona, de fiecare dată, cu acurateţe, mesajele pe care Universul i le va transmite, făcând sau, dimpotrivă, nefăcând, anumite lucruri şi astfel fiind ferit. De asemenea, uneori, mesajul este tocmai să se facă anumite acţiuni care, chiar dacă la prima vedere nu ne sunt favorabile, în final se dovedesc a fi nişte lecţii foarte puternice şi cu rol important în evoluţia noastră.

În al doilea rând, persoanele născute sub semnul lui dublu mov în zona protecţiei, vor - nu vor, au de învăţat să lucreze cu energia şi provocările pe care le vor avea în viaţă vor continua să se tot repete până când ele vor accepta să înveţe să folosească energia, iniţial pentru a putea combate aceste provocări, pentru ca, mai târziu, când ajung la nivelul optim de cunoaştere care a fost stabilit împreună cu Dumnezeu înainte de a veni la întrupare, aceste provocări să dispară pur şi simplu, făcându-le loc altora noi să apară şi care vin în funcţie de lucrurile care au mai rămas nerezolvate.

Dacă ne uităm atent pe mandală, aceste două nivele de mov par că sprijină o linie care seamănă cu un acoperiş de casă şi a cărei culoare este diferită pentru fiecare lună în parte, semnificând ceea ce numim în mandale ca fiind Merkaba sau energia cu care se vine din vieţile trecute, iar în ziua de 9 a fiecărei luni (inclusiv celelalte 3 din an) această linie este întreagă, neîntreruptă, ceea ce înseamnă că puterea acelei energii este mare, ea fiind pentru noi un ajutor de nădejde. Chiar dacă ceea ce facem în viaţa aceasta are sau nu legătură cu acea energie, noi tot vom beneficia de puterea ei din vieţile anterioare. Nu mai este nevoie să spunem că, dacă alegem să facem ceva ce are legătură cu acea energie, este ca şi cum ne-am fi specializat în ea pe parcursul mai multor decenii, cu toate că acum începem să o cunoaştem, iar cu cât ne deschidem mai mult, cu atât această energie ni se relevă mai mult şi mai profund, în ochii celorlalţi părând că învăţăm într-o lună cât alţii într-un an.

Invariabil, centrul mandalei unei persoane născute pe data de 9 într-una din primele nouă luni ale anului, va fi verde, turcoaz sau mov, iar de la an la an va pendula între aceste trei culori, o astfel de persoană având de manifestat, pe lângă culoarea sub care s-a născut, şi pe celelalte două, ca parte a triadei sub care s-a născut.

Sunt invidiate aceste mandale? De multe ori, da. Este corect să fie invidiate? Nu, pentru că cei care s-au născut sub energia lor dau teste mari până să se cunoască cu adevărat şi până să cunoască şi să înceapă să lucreze cu aceste energii, unii bâjbâind toată viaţa asemenea jucătorului de poker care are o mână bună dar nu ştie să o valorifice.

Cel mai corect ar fi ca fiecare dintre noi să-şi cunoască cât mai bine mandala, sau numerograma sau astrograma şi să lucreze în concordanţă cu ceea ce are de făcut acolo, pentru că tot ceea ce avem de făcut este să ne setăm intenţia şi, odată setată şi menţinută această intenţie, vom primi ajutorul de care avem nevoie în a realiza acel lucru. 

Aşa că, în final, născuţi pe 9 sau în oricare altă zi, este foarte important să ne setăm intenţia şi să avem grijă să rămânem pe această intenţie.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu