duminică, 31 ianuarie 2021

 31.01.2021

Cel de al doilea nivel al mandalei de astăzi este unul întreg, la fel ca și la mandala de ieri, ceea ce reprezintă un semn foarte important pentru noi, respectiv faptul că am intrat în prima perioadă specială din an, că lecțiile pe care le primim în perioada aceasta sunt mai educative, țintind să ne dezvolte mai mult intuiţia şi înţelepciunea.

Roşul de pe centrul mandalei de astăzi, ca şi cel din mandala de mâine, vine să ne scoată în faţă, să ne confrunte cu modul în care noi inițiem sau nu lucrurile, dacă avem suficientă energie să declanşăm proiecte, evenimente, schimbări sau doar ne propunem fără a finaliza concret ceva.

Dacă am fost atenţi, atunci când se sare cu prăjina, este nevoie de o anumită forţă, combinată cu o anumită poziţionare a prăjinii şi o anumită postură a corpului pentru a ne putea propulsa şi depăşi pragul de sus, altfel se trece pe sub acest prag.

La fel este şi cu modul în care noi demarăm lucrurile. În primul rând avem nevoie să ştim ce vrem să facem, care ne este ţinta, scopul, iar apoi să acumulăm suficientă energie şi determinare pentru a putea demara, pentru a putea iniţia. O rachetă care vrea să ajungă pe orbită, dacă nu are suficientă forţă, nu se poate ridica de la sol.

De aceea este nevoie să lucrăm la sistemul nostru energetic, să deblocăm "porţile" de acces a energiei, respectiv chakrele noastre, precum şi canalele energetice care ne străbat corpul, cunoscute şi ca meridiane energetice. De asemenea, este nevoie să ne obiectivăm şi să vedem care dintre fricile noastre ne ţin pe loc, făcându-ne să pierdem energie prin trăirile pe care acele frici ni le dau şi prin gândurile negative în care băltim din cauza lor.

Cea mai bună soluţie în acest caz este să mergem concret către frica noastră, să o analizăm, să vedem de unde provine şi să vindecăm acea situaţie, altfel ea va fi acolo, mereu alături de noi, fidelă până la capăt, pentru că, de fapt, ea este un dar pentru noi, numai că noi nu ne dăm voie să o vedem aşa.

Nivelul doi al mandalei de astăzi ne ajută să punem pe hârtie tot ceea ce noi simţim legat de fricile noastre şi, din frază în frază, să ajungem la sursa lor, pentru că, în realitatea, scrisul este un auto-psiholog excelent, cu care putem lucra la orice oră din zi şi din noapte, cu condiţia să vrem să ne îmbunătăţim viaţa.

La ce ne putem aștepta de la energia de astăzi? În primul rând de la mai multă inițiativă, chiar dacă este duminică. În al doilea rând la mai multă energie care se cere direcţionată, care vrea să fie pusă la treabă, care vrea să ofere energia necesară pentru a putea mişca lucrurile în viaţa noastră.

Cine ne blochează astăzi? În primul rând faptul că astăzi suntem într-o zi cu provocare pe patru, ceea ce înseamnă mintea neutră, înţelepciune, pe care, dacă nu o putem manifesta, ne poate duce în zona de negativism şi care, amplificat de roşul de pe centru, poate crea nişte scenarii negative mai ceva ca la Hollywood.Aşa că cel mai bine este să ne direcţionăm noi gândirea şi energia către proiecte concrete.

Şi, pe fondul amplificării acestor gânduri negative, atunci când vrem să dăm vine ape toţi pe toate, mai puţin pe noi înşine, este posibil să găsim inovatul de serviciu în persoana lui Dumnezeu, mai ales dacă nu am învăţat până la acest moment cum să ne armonizăm cu energia Sa şi cu Planul Său Divin. Aşa că, pentru a ieși din această schemă de gândire, avem la dispoziţie dialogul cu El şi rugăciunea, care este o altă formă de dialog.

Să avem înțelepciunea de a ne folosi de energia din această perioadă şi să creăm concret ceva, să trecem peste lamentări şi scuze!

Suntem într-o zi cu vibraţie pe zece, ceea ce ne aduce mult curaj, cu condiţia să fim dispuşi să-l şi folosim.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu