marți, 5 ianuarie 2021

 5.01.2021

Comunicarea cu Divinitatea vine astăzi, tocmai într-o zi cu vibraţie pe unsprezece, să ne ajute să conştientizăm unde anume avem de lucrat şi cum putem folosi această relaţie sau "relaţie" pe care o avem cu Dumnezeu pentru evoluţia noastră spirituală.

Spuneam relaţie sau "relaţie" pentru că o relaţie avem oricum, diferă însă modul în care noi vedem această relaţie şi cum alegem să o folosim.

Este clar că fiecare dintre noi are momentele sale de confuzie referitoare la ceea ce ar avea de făcut în viaţa pe care o trăieşte, dar cu cât comunicarea cu Dumnezeu este mai puternică, cu cât vorbim mai mult de o relaţie, fără a pune cuvântul între ghilimele, cu atât vom fi mai apropiaţi de El şi de ghidarea pe care ne-o dă, dar pentru a se întâmpla acest lucru avem nevoie să ne deschidem noi, în primul rând, pentru că altfel vom rămâne în aceleaşi scheme de gândire şi de acţiune.

Comunicarea indirectă ne ajută mult astăzi, chiar dacă nu este pe mijlocul mandalei, aşa că ne putem folosi de scris pentru a ne defini clar relaţia cu Dumnezeu, scriind foarte clar, cu cuvintele noastre, ceea ce simţim în legătură cu El şi cum percepem noi această relaţie. De ce evităm să o facem? Pe de o parte, din teamă de pedeapsa Divină cu care am fost învăţaţi, iar pe de altă parte din cauză că, undeva în interiorul nostru, ştim că dacă am face acest lucru, de fapt, noi am conştientiza că problema este la noi şi atunci nu am mai avea pe cine să dăm vina. Este un adevăr pe care refuzăm să-l vedem, continuând să ne minţim pe noi înşine, aceasta fiind o altă provocare a noastră de astăzi.

Aceste două motive ale noastre sunt cele care ne ţin departe de o relaţie plenară cu Dumnezeu, de o comunicare pe toate planurile care ne poate ajuta foarte mult în evoluţia noastră, aşa că, de aici încolo fiecare ştie ce are de făcut şi poate ar fi timpul să mai reducă din puterea pe care i-a dat-o Ego-ului, pentru că numai astfel poate să aibă o relaţie bună cu Dumnezeu, acest Dumnezeu care este perceput ca fiind o ameninţare de către Ego, de aceea multe persoane, chiar dacă vorbesc mult despre Dumnezeu, nu fac decât să-i pronunţe numele, fără a căuta neapărat să lucreze cu El.

Cum putem lucram cu El? Că tot avem astăzi de trecut peste comoditate astăzi, făcând lucruri concrete. În primul rând să ne consolidăm credinţa că El ne răspunde atunci când îi cerem ceva, cu condiţia ca acel ceva să nu încalce liberul arbitru al altcuiva, iar cea mai rapidă formă de a vedea că ceea ce îi cerem ne şi este dat este prin energia pe care o cerem, pentru că putem să cerem o energie pentru a putea vindeca ceva de la noi, o zonă cu probleme sau putem cere energia necesară pentru a ne reface aura, sau pentru a da forţă proiectele noastre etc. 

De fiecare dată când cerem, să menţionăm că să ni se dea atât cât ne este îngăduit şi atât cât este spre binele nostru cel mai înalt. De asemenea, în momentul în care cerem, să ne dăm voie să şi primim, în sensul că să rămânem într-o stare de meditaţie timp de 10-15 minute pentru a putea recepţiona ceea ce cerem şi pentru a putea lăsa energia să intre în structurile noastre, să meargă acolo unde are de echilibrat ceva.

Atunci când însă nu ştim ce avem de făcut, cu toate că simţim că avem ceva de făcut, primul lucru pe care este bine să îl facem este să cerem energia necesară pentru a curăţa şi echilibra Ego-ul şi să rămânem în acea stare de meditaţie pentru a se putea întâmpla acest lucru, până simţim o puternică stare de bine şi bună dispoziţie, de bucurie interioară fără un motiv anume pentru că tocmai această stare nu este pe placul Ego-ului nostru şi caută să o reducă la tăcere, apoi, cerem ghidare pentru ceea ce avem de făcut, rămânând iar în starea de meditaţie necesară pentru a primi informaţie şi notând tot ceea ce ne este trimis, fără a face discriminări şi a da la o parte vreo informaţie, iar după ce ne-am hotărât ce vom face şi ne-am scris planul de acţiune, revenim iar la Dumnezeu pentru a cere energia necesară pentru a realiza acest plan, făcând zilnic acest exerciţiu de meditaţie tocmai pentru a aduce mai multă energie în cadrul proiectului nostru, fără a neglija însă realizarea fizică a acţiunilor.

Apropo de realizarea fizică a acţiunilor, să nu uităm că avem un corp fizic prin intermediul căruia ne putem manifesta ca şi creatori în lumea fizică, aşa că să nu aşteptăm să facă altcineva ceea ce avem noi de făcut, nici măcar Dumnezeu, pentru că El, prin energia pe care ne-o dă, bineînţeles, dacă o cerem, ne ajută foarte mult, dar nu va face în locul nostru.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu