joi, 14 ianuarie 2021

 14.01.2021

Movul din mandala de astăzi a venit la pachet cu o serie de întrebări pe care, fiecare dintre noi, le-a resimţit mai mult sau mai puţin în funcţie de cât de deschis(ă) este faţă de propria existenţă, de cât de mult se obiectivează, de cât de mult caută să evolueze scoţând la suprafaţă, pentru a vindeca, cât mai mult din propria umbră.

De aceea, movul de astăzi, ca şi galbenul de mâine, vin în aceeaşi notă, care este în acord cu vibraţia 5 a anului (2021 = 2+0+2+1), iar în Numerologia Kundalini 5 are legătură cu corpul fizic, cu mişcarea, dar şi cu echilibrul, de aceea provocarea pe cinci a zilei de astăzi are legătură cu partea întunecată la lui cinci, scoţând la suprafaţă provocările pe care le avem la nivelul corpului fizic (legate de greutate, aspect etc.), cele legate de mişcare (comoditate, lene, amânare), dar şi cele legate de echilibru (dificultăţi în menţinerea lui, tentaţia de a aluneca într-o parte sau în alta), iar la acestea aş adăuga şi provocările legate de organizare.

Dacă înţelegem aceste aspecte, a se citi dacă dăm sonorul mai mic la Ego pentru a ne putea autoevalua aşa cum suntem (nici să ne ridicăm în slăvi, dar nici să ne punem cenuşă în cap - pentru că această tendinţă vine tot din zona Ego-ului care doreşte compătimire din partea celorlalţi, doar-doar n-o fi nevoit să se schimbe), vom putea să vedem cum stăm la fiecare capitol din cele enunţate mai sus şi vom începe să lucrăm, cu paşi mici, dar constanţi, să remediem aceste lucruri, să ne schimbăm obiceiurile cu altele mai constructive şi care să ne ajute să evoluăm, să ajungem acolo unde ne dorim.

În această schemă a noastră mai avem de luat în calcul un aspect, respectiv cel mai important după părerea mea, şi anume relaţia cu Dumnezeu, în care vom găsi un partener de drum, dar şi un Învăţător, exigent de alocuri, dar iubitor cât cuprinde, ca să nu mai spunem de cât de haios este.

Întâmplător sau nu, această configuraţie vine pe o vibraţie a zilei de unsprezece, a cărui energie ne permite să ne ridicăm deasupra tuturor problemelor, a "norilor negri" şi să vedem Lumina, să vedem soluţia, cu condiţia, din nou, de a potoli Ego-ul tocmai pentru a putea să primim şi să acceptăm soluţiile care ni se trimit, soluţii care vin la pachet cu transformări interioare, cu anumite frecvenţe energetice, dar şi cu premii substanţiale dacă sunt aplicate în acord cu Voinţa lui Dumnezeu.

Să avem curajul să acceptăm schimbările, pentru că sunt spre binele nostru şi să ne lăsăm călăuziți să le facem, mai ales pe cele care ţin de corpul nostru fizic, de mişcare, echilibru şi organizare, iar dacă vom reuşi să lucrăm la fiecare dintre ele, atunci saltul nostru evolutiv la fi unul spectaculos, mai ales că şi din Univers vom atrage alt fel de energii, superioare, în concordanţă cu nivelul nostru de evoluţie.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu