miercuri, 6 ianuarie 2021

 6.01.2021

 
Luna Ianuarie favorizează, prin intermediul mandalelor sale, comunicarea, însă astăzi o face la superlativ, ca şi cum ziua de astăzi ar fi un prag, peste care, dacă trecem, vom avea curajul să ne dezvoltăm şi mai bine abilităţile de comunicare.

Este un prag perceput mai mult de către cei care au fugit de comunicare, refuzând-o din diferite motive mai mult sau mai puţin reale.

În realitate, energia comunicării este atât de puternică pe mandala de astăzi, încât nu ai cum să îi rezistăm şi, vrem-nu vrem, tot vom fi provocaţi să o folosim. Este asemenea unei melodii, care este atât de antrenantă încât şi cea mai încăpăţânată persoană, care refuză cu orice ocazie să danseze, va fi luată pe sus de ritm şi se va trezi că va face anumite mişcări, surprinzându-se pe sine înseşi de ceea ce face.

Am spus de fiecare dată că Universul ne respectă liberul arbitru, dar asta nu înseamnă că nu ne dă teste. Ne dă teste să vadă dacă ne ţinem de schimbarea pe care am început să o facem, dar ne dă şi teste să vadă dacă acceptăm să ne schimbăm sau nu, iar unul dintre aceste teste este chiar astăzi, prin expunerea noastră la această energie superbă care ne cheamă la comunicare.

Energia este atât de puternică încât va produce schimbări, chiar şi mici, până şi la cea mai încăpăţânată persoană, pentru că această energie care vine nu face altceva decât să ne ajute să trecem la nivelul următor, iar la aceste nivele către care suntem împinşi comunicarea este ceva normal, chiar dacă Ego-urile noastre nu văd cu ochi buni acest lucru.

Contextul vine într-o zi de vibraţie trei, în care este favorizată mintea pozitivă, bucuria, fericirea, ceea ce se poate observa şi din mandala de astăzi, pentru că liniile de turcoaz sunt însoţite. invariabil de liniile de verde, care aduc, la rândul lor, energia iubirii, fericirii, bucuriei, ajutând Sufletul să se deschidă mult mai mult şi să aibă mai multă putere de manifestare şi exprimare.

Păstrând Legea Echilibrului, dar având în vedere şi testul de astăzi, Universul favorizează ieșirea la suprafaţă a tiparelor mentale legate de comunicare, a celor de neiubire în general şi de neiubire de Sine, în mod special. Aceste tipare se vor simţi încurajate să se exprime mai bine şi, dacă la început pot fi intimidante şi copleşitoare, dacă ne racordăm şi ne ancorăm în cele două energii de astăzi, vom reuşi, pe de o parte, să vedem cum lucrează aceste tipare, iar pe de altă parte vom reuşi să trecem definitiv peste ele astfel încât, la viitoarele teste să fim pregătiţi să nu mai dăm curs energiei lor şi, încet-încet, să reuşim să le schimbăm total, să le sublimăm energie negativă, să învăţăm lecţia şi să creăm, în locul lor, tipare pozitive şi binefăcătoare.

Suntem într-o zi cu provocare pe şase, iar singura soluţie pentru a trece peste această provocare este să ne găsim timp pentru meditaţie şi introspecţie, să căutăm, în interiorul nostru, puterea necesară pentru a trece peste tiparele negative. 

Să fim atenţi la oportunitățile care ne apar astăzi în privinţa comunicării şi, dacă intuiţia noastră este de acord cu ele, să le dăm curs, chiar dacă par mici în acest moment, pentru că nu ne dăm seama acum ce beneficii pot să ne aducă în viitor.

Iar dacă ne simţim blocaţi în anumite emoţii peste care nu putem să trecem, să ne folosim de muzică pentru a ne schimba starea, dar să luăm în calcul şi o meditaţie de cel puţin 5 minute, în mijlocul naturii, cu un copac în braţe, iar starea noastră emoţională se va schimba cu siguranţă.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu