sâmbătă, 3 iulie 2021

 3.07.2021

Da, mandala de astăzi arată într-un fel aparte şi, pe parcursul acestei luni, vom mai avea astfel de experiențe la care Universul ne expune tocmai pentru a înţelege şi conştientiza anumite lucruri pe care, numai fiind expuși la o astfel de energie, le putem realiza.

Energia iubirii este foarte puternică astăzi, mai ales că este sprijinită de movul din mandală, iar toată această concentrare energetică vine ca un pichamăr să spargă toată energia neiubirii pe care am creat-o în jurul nostru, de aceea, pentru mulţi dintre noi o astfel de zi nu este neapărat o binecuvântare, deoarece ne forţează, într-un fel, să recunoaştem adevărata relaţie pe care o avem cu iubirea, în general şi cu cea de Sine, în special.

Pentru mulţi dintre noi, din păcate, a ne manifesta iubirea, atât faţă de ceilalți, cât şi faţă de noi înşine, este o provocare prea mare şi, de multe ori, tindem să o evităm cât mai mult cu putinţă, de teamă ca nu cumva să ne transformăm într-un mod în care Ego-ul nostru nu-l mai poate controla.

Alături de iubire, cealaltă energie puternic încurajată astăzi este tocmai energia comunicării, mai ales că, în mandale, iubirea şi comunicarea merg mână în mână, deoarece comunicarea este modalitatea concretă prin care transmitem iubirea, fiind şi ea în vizorul Ego-ului nostru, căutând fie să ne facă să mai încetăm să comunicăm cu ceilalţi, fie să ne ducă în zona cealaltă, în care folosim comunicarea ca instrument de manipulare şi de control al celorlalţi.

Aşa că cea mai bună atitudine pe care o putem avea astăzi este să ne găsim răgazul necesar să medităm la modul în care noi ne manifestăm iubirea , atât  faţă de cei de lângă noi, cât şi faţă de noi înşine, să vedem ce anume ne-ar aduce bucurie, ce am vrea să facem şi nu am făcut până acum, ce am vrea să experimentăm şi am tot amânat să facem? 

În zona cealaltă, a comunicării, să ne introspectăm şi să vedem cât de mult am reuşit să ne facem auzite ideile, cât de mulţumiţi suntem de modul în care comunicăm, cât de mult respect ne acordă ceilalţi atunci când vrem să transmitem ceva şi cât de mult respect am acordat noi faţă de ideile celorlalţi?

Poate răspunsul nu va fi unul pe placul nostru, dar de fapt, acest "placul nostru" este cel al Ego-ului, care se doreşte "perfect". În realizate, chiar dacă avem de lucrat la noi înşine, este foarte important că am descoperit zonele în care să lucrăm, că am înţeles anumite aspecte ale noastre şi, de aici încolo, lucrurile se por schimba pentru noi.

Cum spuneam şi la începutul interpretării acestei mandale, energia este una puternică tocmai pentru a trece şi peste zidurile ridicate de Ego-urile ce nu vor să mai audă ghidarea Universului, fiind suficiente cu ceea ce AU, evitând cât se poate de mult să vadă ceea ce SUNT. Să nu ne mirăm, aşadar, dacă, astăzi, dar şi pe parcursul acestei luni, Ego-ul nostru primește lecţii puternice şi "enervante" pentru că, de fapt, noi nu facem decât să primim un recul la ceea ce am creat de-a lungul timpului, o energie egală şi de sens opus cu energia emisă, iar acest lucru se întâmplă tocmai pentru a restabili echilibrul.

În funcţie de cât de multă putere au acumulat, vor fi Ego-uri care se vor schimba şi altele care se vor înverşuna şi mai tare, refuzând schimbare, ceea ce face ca spiritul respectiv să se confrunte cu lecţii mai dure, atât în viaţa aceasta cât şi în celelalte, până când Ego-ul va învăţa ce este iubirea şi va folosi comunicarea ca modalitate de transmitere a acestei iubiri.

Să dăm drumul la muzică şi să ne bucurăm de viaţă, ASTĂZI, pentru că de griji şi de probleme avem timp să ne ocupăm şi de MÂINE încolo! Iar dacă mâine repetăm reţeta de astăzi, atunci vom vedea că putem să trăim şi fără griji şi probleme.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu