marți, 13 iulie 2021

 13.07.2021

O altă mandală WOW care vine să ne aducă în atenţie modul în care folosim cuvintele, modul în care creăm cu ajutorul lor, dar şi modul în care nu le folosim pentru a exprima tot ceea ce avem de exprimat deşi, de multe ori, nici nu ştim ce anume vrem să exprimăm.

Mandala de astăzi vine cu mai multe mesaje însă unul dintre ele este cât se poate de clar şi anume să ne stabilim exact ceea ce dorim, iar după aceea să scriem ceea ce dorim, pe o foaie, într-o agendă, undeva unde să-l putem vedea cât mai des posibil, în fiecare zi, chiar de mai multe ori pe zi.

Întrebările cu care mandala de astăzi vine la noi este: Ce vrei să creezi în viaţa asta? Care este motivaţia ta pentru a crea ceea ce vrei să creezi? Care este DE CE-ul tău?

Până nu vom răspunde la toate aceste întrebări nu vom reuşi să facem nimic concret în viaţa noastră sau vom face lucrurile în măsura în care reuşim să ne implicăm.

Energia zilei de astăzi vine ca şi "game changer", cum zic americanii, adică vine să schimbe jocul, în sensul că ne poate ajuta să facem un salt în evoluţia noastră, cu condiţia să facem un lucru foarte simplu la prima vedere, dar pe care îl amânăm de multe ori, aceea să ne definim clar ceea ce vrem să facem şi să obţinem, iar acest lucru să îl scriem pentru a-l putea avea mereu în faţa noastră.

"Vorba zboară!", spune un proverb, de aceea ceea ce scriem rămâne mult mai bine fixat, iar dacă acea hârtie sau agendă, cu textul scris stă cât mai mult în faţa noastră, atunci imaginea respectivă ni se va întipări cât mai mult în mintea noastră, iar obiectivul nostru va deveni parte din noi, chiar dacă, la început, nu eram foarte convinşi că-l vom atinge.

Să fim puţin isteţi şi să ne inspirăm şi noi de la cei din publicitate. Într-o campanie publicitară sunt folosite mijloace diversificate de transmitere a mesajului tocmai pentru că astfel reuşesc să fixeze cât mai adânc mesajul respectiv în mintea consumatorului, chiar dacă, aparent, el nu dă prea mare atenţie acelor mesaje, numai că, apărând în câmpul lui vizual, mai devreme sau mai târziu va reţine acel mesaj şi chiar se va trezi că va folosi, poate chiar inconştient, motto-ul acelei reclame sau vreo altă porţiune de text din ea, ceea ce arată că mesajul s-a întipărit în mintea sa. Poate acel consumator nu auzise niciodată de brandul respectiv, dar prin repetarea mesajului în cât mai multe medii, acel mesaj a ajuns acolo unde se dorea, respectiv în mintea sa.

Exact acelaşi lucru îl avem şi noi de făcut prin scrierea mesajului pe hârtie, poate chiar pe mai multe hârtii şi plasarea lor în locuri în care să le vedem cât mai des. Numai altfel ne putem educa mintea să adere la obiectivul nostru, să şi-l însuşească şi astfel să-l ducă la îndeplinire. De preferat ar fi să vedem doar noi obiectivul respectiv, nu şi alţii.

Interesant este că mesajul mandalei de astăzi vine  tocmai într-o zi de vibraţie şapte, zi care ne ajută să ne definim clar limitele, iar odată definite toate celelalte lucruri se aşează în cadrul limitelor pe care noi ni le-am definit. Limitele nu înseamnă neapărat nişte garduri cu care ne înconjurăm, înseamnă că stabilesc clar ce fac şi ce nu fac şi caut să mă ţin de aceste lucruri indiferent de provocările pe care le am atât din exterior, cât şi din interior, atâta timp cât informaţia este primită într-o stare meditativă sau pe calea intuiţiei.

în cadrul definirii limitelor intră şi stabilirea obiectivelor noastre şi, mai ales a DE CE-ului nostru, cel care reprezintă forţa noastră motivatoare. Numai aşa putem ştii clar ce facem şi cum facem fără să mai bâjbâim şi să ne văietăm mereu că nu ştim ce avem de făcut. 

Să medităm la întrebările de mai sus şi să avem curajul să ne dăm răspunsuri!

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu