miercuri, 14 iulie 2021

 14.07.2021

Dacă în mandala de ieri vorbeam despre DE CE-ul nostru, despre motivaţia pe care o avem sau pe care o avem de găsit pentru a putea face lucrurile să se mişte în viaţa noastră, astăzi vorbim despre acţiune, despre modul în care demarăm, despre piedicile pe care ni le punem singuri sau pe care reuşim să le vedem şi peste care putem să trecem.

Energia acţiunii de astăzi este amplificată şi de vibraţia zilei, opt, care ne aduce mai mult curaj şi iniţiativă, ajutându-ne să fim mult mai determinaţi în ceea ce dorim să facem.

Mandala de astăzi este dominată de mov, însă punctul de plecare îl găsim în triunghiurile de mov, cele care sunt delimitate de laturile de roşu, iar ceea ce avem de înţeles astăzi poate face foarte bine diferenţa între a avea sau nu succes, între a folosi energia în mod constructiv sau a o folosi în mod distructiv.

Triunghiurile de mov din mandala de astăzi conţin un potenţial energetic foarte mare, numai că pentru a putea manifesta acest potenţial este nevoie să aducem energia din liniile de roşu în armonie cu movul pe care îl acoperă. Avem două culori care reprezintă două frecvenţe diferite. Pe de o parte, avem roşu, care are în spate cifra unu şi care aduce o energie dură, brută, reprezentând energia creaţiei, iar pe de altă parte, avem movul care are în spate cifra nouă şi care aduce energia spirituală, reprezentând totodată un unu care a trecut prin toate celelalte faze şi care acum are de înţeles spiritualitatea cu toate subtilităţile ei.

Aşa că, chiar dacă cele două energii sunt la capetele spectrului de energii din mandale, suntem tentaţi să vedem evoluţia liniară de la 1 la 9, respectiv de la roşiu la mov, dar cum ar fi să vedem această linie închizându-se la capete sub forma unui cerc în care totul are curgere permanentă şi infinită. 

Ok, poate pentru unele persoane această explicaţie este mai greu de înţeles, aşa că vor simplifica: roşul are nevoie de mov pentru a se exprima în cel mai frumos mod posibil, folosindu-şi forţa pentru a da un impuls mai puternic părţii spirituale din noi, de aceea, la un moment-dat, persoanele care vor să evolueze spiritual au nevoie să treacă la un alt nivel al modului în care experimentează energie sexuală, fiind nevoiţi să înveţe să o transmute, să o aducă din forma brută în altă altă formă mult mai elevată, folosindu-se de această nouă energie obţinută pentru a îndepărta diferite blocaje energetice pe care le-au avut, pentru a da mai multă putere propriilor proiecte şi pentru a accesa frecvenţe energetice din ce în ce mai subtile. 

La rândul său, movul are nevoie de energia pe care roşul o aduce, pentru că dacă roşu aduce forţa, movul aduce cunoaşterea prin care să se folosească şi să se direcţioneze forţa, în legătură cu misiunea personală şi cu Planul Divin.

Aşa că o persoană care are roşu pe centrul mandalei are nevoie să se ocupe mai mult de meditaţie şi de tehnici de transmutare pentru a putea să eleveze frecvenţa acelui roşu, iar o persoană care are mov pe mijlocul mandalei are nevoie să înţeleagă, prin obiectivare şi meditaţie, modul în care poate folosi forţa lui roşu pentru a da mai multă forţă practicilor sale energetice şi spirituale, pentru a putea accesa noi frecvenţe energetice, mult mai subtile şi mai rafinate.

De aceea, atâta timp cât cel cu mov pe mijlocul mandalei nu se va ocupa de ridicarea vibraţiei roşului pe care îl are în mandală, indiferent de cât de multe sau puţine romburi are, atunci evoluţia lui nu se face în mod echilibrat şi plenar şi, mai devreme sau mai târziu, va fi nevoit să dea piept şi cu această energie şi cu elementele din spatele ei, cu impulsurile pe care le are şi care nu sunt transmutate şi integrate.

Oricât de mult am vrea să stăm în meditaţie şi într-o stare de Zen, mai devreme sau mai târziu impulsurile nervoase tot vor ieşi la suprafaţă, dacă nu sunt rezolvate, iar dorinţa sexuală se va amplifica tot mai tare, dacă acea energie nu este transmutată.

Mandala de astăzi vine şi cu provocarea comunicării cu Divinitatea, ştiţi acel Dumnezeu pe care îl invocăm, din păcate, atunci când vrem să ni se facă dreptate sau să-i amintim că am fost nedreptăţiţi de ceva sau cineva sau când mai folosim anumite înjurături în care pe Dumnezeu îl punem la plural.

Nu la acest tip de comunicare mă refer, ci la cel în care chiar Îi cerem sprijinul şi Îi mulţumim, la cel în care Îl întrebăm ce să facem atunci când nu mai vedem nicio soluţie, la cel în care facem ceea ce am primit prin intuiţie, pentru că atunci am reuşit să percepem ceva din Planul Divin pe care Îl are pregătit pentru noi şi lista poate continua.

Poate sunt mulţi care, acum când citesc aceste rânduri, simt un nod în gât pentru că au tot fugit de această comunicare invocând tot felul de motive. Staţi liniştiţi, nu vă judecă nimeni! Este important, însă, să schimbăm acest lucru de aici încolo, cu stângăciile începutului, dar cu mari rezultate în viitor.

Ce ziceţi, avem curajul să vorbim cu El? Sau îl păstrăm tot în stadiul de concept?

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu