marți, 6 iulie 2021

 6.07.2021

Dacă astăzi ne simţim ca la psiholog, stând pe canapea şi vorbind, în mintea noastră, cu cineva aparent imaginar, staţi liniştiţi, suntem perfect normali, iar acest lucru chiar se întâmplă, pentru că mandala de astăzi ne aduce, pe centrul ei, energia comunicării, dar şi a ADEVĂRULUI. Ouch, cum ar spune americanii!

Este o zi a introspectării, răspunzând la întrebări care ne vin de undeva din Univers şi care au, ca temă, tocmai modul în care noi ne iubim pe noi înşine. Iar iubirea de Sine? da, numai că de data aceasta este cu conştientizări puternice, pentru că movul din mandala nu ne mai lasă să mai deviem într-o parte sau în alta, să ne găsim scuze că da, ne iubim, dar mai avem de lucru şi bla, bla, bla ...

Poate a mers în alte zile, dar astăzi, nu, de aceea dacă nici astăzi nu alegem să facem acele lucruri pe care dorim să le facem pentru noi, atunci suntem într-o gravă eroare, pentru că, de fapt, nu facem altceva decât să continuăm să ne minţim pe noi înşine că lucrurile sunt în regulă şi că ne-am împăcat cu noi înşine, că ştim ce vrem şi ce avem de făcut, iar astăzi turcoazul acela de pe centrul mandalei ne expune toată această minciună, de fapt auto-minciună şi, chiar dacă nu o face astăzi, cu siguranţă o va face cât de curând.

Avem de înţeles un lucru referitor la luna aceasta, anume că energia care vine cu mandalele zilnice are ca scop tocmai să are, asemenea tractorului, folosind un "plug" adânc, tocmai pentru a scoate la suprafaţă lucrurile pe care noi le ţinem ascunse, crezând că, în acest fel, nimeni nu le va afla şi că putem trăi cu această minciună, de fapt auto-minciună, mult şi bine fără ca cineva să ne descopere.

Ei, uite că astăzi este una dintre zilele în care putem fi descoperiţi, iar scopul Universului nu este să ne facă de râs în faţa celorlalţi, ci să ne ajute să trecem cu bine peste ceea ce ascundem, peste iluziile pe care ni le-am creat şi în care am ales să trăim crezând că aşa este mai bine, dar care nu făceau decât să ne consume energetic şi să ne depărteze de calea noastră, pentru că o minciună înseamnă, de fapt, ascunderea Adevărului, a acelei energii care însoţeşte Iubirea şi care sunt energiile fundamentale ale Universului. De aceea, în mandale, verdele este însoţit de turcoaz şi invers, pentru că Iubirea şi Adevărul merg mână în mână.

Ce avem de făcut astăzi? În primul rând să ne așezăm comod, ca la psiholog, şi să avem curajul de a discuta, chiar dacă suntem singuri, cu voce sau în scris, despre acele lucruri care astăzi ne dau bătăi de cap şi care vor să fie scoase la suprafaţă şi recunoscute aşa cum sunt, fără a mai căuta să le ascundem sub preş.

Poate este chiar nevoie să sunăm anumite persoane şi să vorbim cu ele, să clarificăm lucruri pe care le-am lăsat în coadă de peşte pentru că ne-a fost teamă sau ne-am imaginat noi că dacă le clarificăm vom avea de suferit. 

În al doilea rând, ar fi bine să începem să lucrăm la agenda noastră de dorinţe, visuri şi proiecte, având curajul să le scoatem la suprafaţă de acolo, din interiorul nostru, tocmai pentru a le avea mereu în faţa noastră şi astfel să începem să lucrăm la ele tocmai pentru a aduce mai multă bucurie în vieţile noastre şi astfel să avem o altă atitudine referitor la viaţa pe care o trăim.

Să nu uităm că una dintre provocările pe care le avem de trecut astăzi este tocmai cea legată de comoditate, aşa că astăzi ar fi bine să o concediem tocmai pentru a nu ne folosi de ea şi să amânăm să facem, pentru noi, aceste lucruri legate de iubirea de Sine. 

Da, nu este ușor să recunoaștem că noi nu ne iubim suficient de mult de noi înşine, ca să vorbesc mai plastic (unii se urăsc atât de mult încât aşteaptă orice prilej ca să plece din viaţa aceasta, dezvoltându-şi, prin atitudinea şi gândurile lor, diverse boli care să îi ajute să plece mai repede - ştiu că o să-mi iau înjurături la această afirmaţie, dar să nu uităm că suntem la momentul adevărului, aşa că ar fi bine să-l spunem şi să-l recunoaştem), nu este uşor să recunoaştem că am face orice pentru alţii, iar când vine vorba să facem pentru noi începem să aducem scuze, dar asta nu înseamnă că lucrurile acestea pot să rămână aşa şi, dacă apar astfel de zile în care numai întoarcerea la noi este soluţia, se întâmplă tocmai datorită iubirii pe care Dumnezeu ne-o poartă şi care doreşte ca noi să fim fericiţi.

Aşa că, atunci când ne batem cu pumnul în piept că noi facem Voia lui Dumnezeu, să ne întrebăm, în primul rând, cât de mult ne iubim pe noi înşine, pentru că asta este una dintre dorinţele lui Dumnezeu, anume să învăţăm să ne iubim pe noi înşine.

Aşa că, în încheiere, să ne răspundem fiecare, în sinea noastră sau în scris la câteva întrebări: Care ne este visul ? Ce am făcut astăzi pentru el? Cât timp i-am acordat comparativ cu celelalte activităţi care ne-au solicitat astăzi? Cât de tentaţi am fost să îl ignorăm şi să amânăm să lucrăm la el? Dacă vom alege să ne răspundem la ele cât mai aproape de adevăr, atunci vom avea o imagine clară a iubirii de Sine şi vom ştii ce vom avea de făcut în continuare.

Să trecem la treabă, zic!

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu