joi, 1 iulie 2021

 1.07.2021

Luna Iulie începe cu un frumos galben pe centrul mandalei, anunţându-ne o lună în care vom fi solicitaţi fizic mai mult, o lună în care ne vom ocupa mai mult de afaceri, dar şi o lună în care suntem încurajaţi să ne organizăm mai bine, totul spre binele nostru cel mai înalt pe care Universul îl vizează pentru fiecare dintre noi.

Aşa că, dacă pe parcursul acestei luni, simţim să începem o activitate fizică, simţim să facem mai multă mișcare înseamnă că, undeva în interiorul nostru am atins masa critică de comoditate, în sensul că până şi noi ne-am săturat de ea, că ne dorim o schimbare în acest sens şi, în acest caz, ar fi bine să o facem, de preferinţă cât mai curând posibil, pentru că acea dorinţă pe care o resimţim acum ne poate ajuta să trecem peste blocajele interioare legate de a demara, de a porni, de a începe lucruri noi. 

De aceea, tot ce avem de făcut acum este să facem lucrurile să se întâmple fără a mai pune sau mai ne pune obstacole, pentru că momentul acestui început este unul puternic din punct de vedere energetic şi ar fi păcat să nu demarăm acum.

În ceea ce priveşte triunghiul acela mare de mov de pe mijlocul fiecărui triunghi al mandalei, acesta va însoţi toate mandalele din cadrul acestei luni, pentru că Universul are un scop foarte interesant pentru luna aceasta, respectiv să ne scoată la suprafaţă, zi, de zi, modul în care noi blocăm spiritualitatea prin intermediul comportamentului nostru zilnic, fiind testate, pe rând, fiecare dintre culorile din mandală, pentru că numai aşa ne putem da seama de modul în care greşim.

Luna nu a fost aleasă întâmplător, pentru că ea reprezintă luna a şaptea, iar în mandale şapte este culoarea roz, care arată mentalul nostru, iar movul triunghiul de mov vine să ne ajute să gestionăm energia mentală, pe de o parte, tăindu-i efectiv din influenţa sa negativă, iar pe de altă parte ajutându-ne să ne introspectăm mai des legat de modul în care lucrăm cu mentalul nostru, de cât de bine ştim să-l folosim sau dacă el ne foloseşte pe noi, de cât de bine ştim să-l strunim şi să-l punem în slujba evoluţiei nostre, de aceea ne vom trezi căutând modalităţi concrete de a lucra cu mentalul nostru, căutând exerciţii şi idei care să ne ajute să-l punem la treabă.

S-ar putea ca, în urma acestei analize, să nu ne placă ceea ce descoperim dar asta nu înseamnă că este totul pierdut, pentru că oricând putem începe să lucrăm cu acest "cal nărăvaş" care, cu greu se lasă îmblânzit şi care, are metode subtile, chiar parşive de a ne îndepărta de ceea ce vrem să facem cu el, tocmai pentru a nu-i submina puterea pe care a acumulat-o, poziţia pe care o are în prezent, iar toate acestea provin de la Ego-ul nostru care are o teamă teribilă că va muri odată ce începem să lucrăm mai mult cu partea noastră energetică, odată ce vom începe să medităm.

Asemenea unui câine rănit, care nu lasă pe nimeni să se apropie de el, ba chiar dă să muşte, de teamă să nu-i facem mai mult rău, şi Ego-ul nostru va căuta să ne boicoteze, dar lucrând ritmic şi cu determinare vom vedea că va începe să se transforme, transformare de care el nici nu era conștient pentru că el rula aceleaşi şi aceleaşi tipare.

Da, este o lună în care tiparele vor cădea şi, totodată, în care avem şansa să punem în loc alte tipare benefice, pe care le creăm acum.

Vibraţia patru a zilei de astăzi ne ajută să începem această lună în energia înţelepciunii, ceea ce ne va ajuta foarte mult în deciziile viitoare pe care le vom lua.

Luna Iulie, prin prisma cifrei şapte este şi luna provocărilor pe care le avem în ceea ce priveşte limitele noastre, aşa că dacă pur şi simplu ne-am săturat de ceva şi vrem să-i punem STOP, acum este un bun moment, pentru că acum avem şansa să începem să ne manifestăm mai mult iubirea de Sine şi să începem să lucrăm la limitele noastre, să ne întărim mai mult aura şi să punem limită la toto ceea ce nu ne mai este de folos.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu