vineri, 23 iulie 2021

 23.07.2021

Când venim în viaţa aceasta, venim cu cunoaşterea din alte vieţi, fie că suntem conştienţi de ea sau nu, însă această cunoaştere conține şi lucruri eronate, tipare ce nu ne mai sunt de folos şi la care este nevoie să renunţăm şi, pentru că atunci când am stabilit de comun acord cu Creatorul misiunea pe care o avem de realizat, am inclus şi vindecarea tiparelor noastre mentale, Universul lucrează ca noi să identificăm toate aceste tipare şi să ne ajute să trecem peste ele.

Problema este că, de multe ori, modul în care Universul lucrează este perceput de către Ego-ul nostru ca fiind o ameninţare la adresa sa şi a tiparelor pe care el este clădit, aşa că va căuta să evite tot ceea ce Universul ne trimite ca şi informaţie, fie că o face direct, sub formă de intuiţie, fie că o face indirect, prin alte persoane, situaţii etc. şi care devin o oglindă pentru noi şi tiparele noastre. De multe ori nu ne place ce vedem în jurul nostru şi ni se pare că lumea este într-un fel "defectă", numai că lumea pe care noi o vedem nu face decât să reflecte ceea ce noi avem în interiorul nostru, iar dacă reuşim să înţelegem acest lucru, vom face un pas mare în evoluţia noastră.

De ce? Pentru că de fiecare dată când ne uităm în jurul nostru şi ni se pare că lumea nu este pe placul nostru ne putem adresa o simplă întrebare: cărei părţi din mine nu îi place ceea ce vede în exterior? Şi, cu cât detaliem mai mult, cu cât căutăm mai profund, vom descoperi acea parte din noi care are nevoie de vindecare.

Mintea noastră are o putere foarte mare, cu condiţia să ştim să o şi folosim, să o punem la treabă în folosul evoluţiei noastre, pentru că dacă ştie să facă ceva foarte bine acel lucru este rularea de programe şi tipare, iar dacă noi reuşim să-i îndepărtăm programele şi tiparele negative şi să le înlocuim cu altele pozitive, atunci, dintr-o structură care ne sabota, o putem transforma într-o structură care ne poate ajuta şi astfel evoluţia noastră poate fi una mult mai rapidă.

O altă problemă pe care o avem la nivelul minţii este capacitatea de a învăţa lucruri noi, iar de multe ori această capacitate este blocată printr-un tipar cu care am venit din alte vieţii sau ca urmare a unui tipar pe care l-am dezvoltat în viaţa aceasta. Indiferent de unde este tiparul, ceea ce avem de făcut este să scăpăm de el, pentru că un lucru este cert şi anume că Universul este în permanentă evoluţie, iar pentru a putea ţine pasul cu ace4astă evoluţie este nevoie să învăţăm. 

Trăim într-o perioadă în care cei care învaţă rapid se adaptează rapid şi astfel reuşesc mult mai repede să materializeze ceea ce-şi doresc, dar această abilitate de a învăţa este rodul, conştient sau inconştient al curăţării mentalului şi tiparelor sale care îl ţin pe loc şi îl rigidizează. O minte rigidă este asemănătoare ciobanului care, "când a văzut girafa la grădina zoologică, s-a scărpinat cu mâna dreaptă la urechea stângă și a zis: - Animalul ăsta nu există!". Ar fi de preferat să nu ajungem acolo, dar din păcate nu ne dăm seama că avem o minte rigidă, aşa că singura noastră posibilitate este să ne obiectivăm cât mai des în raport cu lumea din jurul nostru şi să vedem ce anume nu ne place la ea, dar mai ales de ce nu ne place?

Astăzi este o astfel de zi în care Universul, prin prisma triunghiurilor de mov stimulează liniile de portocaliu, adică vindecarea şi ne ajută astfel să vindecăm tiparele mentale şi rigidităţile pe care le avem acolo.

De asemenea, vibraţia opt a zilei ne aduce mai mult curaj în acest sens, pentru că una dintre temerile noastre cele mai mari atunci când lucrăm pe mental este tocmai cea legată de pierderea acestor tipare şi de modul în care vom reuşi să stăm fără ele, pe principiul: rău cu rău, dar mai rău fără rău!

Aşa că dacă astăzi simţim să ne adresăm mai multe întrebări despre lucruri  care ni se păreau veşnice, înseamnă că a venit timpul schimbării şi evoluţiei.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu