joi, 12 septembrie 2019

12.09.2019


Ne aflăm într-o decadă care este guvernată de energia comunicării indirecte, aşa că toate tiparele pe care le vom experimenta pe centrul mandalelor în perioada 10-19 septembrie au legătură cu acest tip de comunicare.

Galbenul de astăzi ne cheamă la acţiune, la planificare, la ieşit din lenevire. 

Fiecare dintre noi a avut sau are în planurile sale şi ceva legat de comunicarea indirectă, respectiv să scrie o carte, un articol sau mai multe, să-şi facă un blog, să se ocupe de partea artistică, astfel încât să se exprime într-un fel sau altul. Dar, la fel de adevărat este că şi amânăm această activitate, fără a avea un termen clar când vom începe, iar acest lucru se traduce şi în anumite frustrări pe care le acumulăm, deoarece, în final, nu reuşim să ne exprimăm pe noi înşine, creativitatea noastră şi, astfel, nu ne jucăm rolul de cocreatori, nu reuşim să evoluăm.

Energia zilei ne împinge către acţiuni concrete, cu condiţia să şi dorim să facem ceva efectiv, să concretizăm toate acele visuri şi planuri pe care ni le-am făcut şi care aşteaptă acum să prindă contur, să "înflorească", iar dacă reuşim să îmblânzim "focul" pe care roşul îl aduce şi să îl direcţionăm către ceea ce avem nevoie, atunci vom avea suficientă energie să trecem, în primă faţă peste tiparele înrădăcinate ale comodităţii, de fapt ale neiubirii de sine mascată sub formă de comoditate, iar în cea de a doua etapă vom avea suficientă energie ca să concretizăm lucrurile.

În loc să ne enervăm, să direcţionăm energia acea către o activitate, astfel încât să măturăm, cu intenţia noastră, obstacolele imaginare pe care le aveam.

Şi, pentru că spuneam că suntem într-o decadă dedicată comunicării indirecte, am putea să folosim această perioadă pentru a scrie, în fiecare zi, despre modul în care relaţionăm sau nu cu un tiparul de pe centrul mandalei acelei zile, iar astăzi putem să scriem de modul în care ne raportăm la acţiune, la comoditate, la amânare şi astfel vom afla şi noi ce gândim, cu condiţia să fim sinceri şi să ne dăm voie să scriem ceea ce ne vine ca informaţie, fără a o filtra prin tiparele mentale.

Avem multă iubire pe mandala de astăzi, şi ar fi bine să o direcţionăm şi către noi şi către viaţa noastră, să căutăm să ne facem o bucurie astăzi, că poate ne mai reamintim cum este să ne mai şi bucurăm.

Albastrul de pe nivelul doi ne cheamă la comunicare cu Divinitatea, dar şi la credinţă, mai ales aceea în noi înşine. Să avem curajul să-l întrebăm pe Dumnezeu de vorbă, pentru că, de aici încolo, dialogul, chiar dacă nu este unul neapărat cu cuvinte, ne poate ajuta să conştientizăm multe lucruri. Totul este să avem curajul să vorbim cu El.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu