duminică, 29 septembrie 2019

29.09.2019

Cu mandala de astăzi încheiem şi această decadă dedicată învăţării, de aceea este un bun moment de bilanţ al acestei decade, în care să ne uităm retrospectiv la lucrurile pe care le-am înţeles şi ce putem face cu această informaţie, cum o putem integra cu ceea ce cunoaştem până acum, sau ce anume vine să înlocuiască deoarece învăţasem greşit.

De asemenea, această introspecţie ne ajută să vedem lecţiile pe care le-am avut în această perioadă şi să înțelegem, mai bine mesajele pe care ni le-au adus şi ce anume se doreşte, de către Univers, ca noi să învăţăm de aici.

Suntem într-o zi cu provocare pe unsprezece, ceea ce ne poate aduce confuzie în privinţa modului în care ne gestionăm viaţa, iar pentru a putea să gestionăm mai bine această zi avem nevoie tocmai de aceste momente de introspecţie despre care vorbeam mai sus, pentru că orice înţelegere a lucrurilor ne ajută să eliminăm confuzia din viaţa noastră, ne ajută să luăm decizii şi să nu mai pierdem timpul în tot felul de scenarii.

De aceea, ziua de astăzi vine cu o altă lecţie interesantă, aceea că, atunci când mintea noastră are momente de confuzie şi pendulăm între mai multe decizii sau nu avem în cap nicio decizie anume, atunci este momentul să ieşim de acolo şi să privim lucrurile din alt unghi, din altă zonă, de undeva de deasupra tuturor situaţiilor şi problemelor, acolo unde este linişte şi răspunsurile vin rapid, acolo unde putem face conexiunea între informaţii şi unde putem lua decizii în acord cu Voinţa Divină, pentru ca, apoi, să aducem aceste decizii în planul material şi să ne punem mintea la treabă pentru a le implementa.

Este nevoie să înţelegem că mintea noastră, care îşi are sediul la nivel de chakră şase, nu este cea mai înaltă, că chiar deasupra ei se găsește chakra şapte, care este conexiunea noastră cu Divinitatea, iar mai sus de ea, chakrele superioare, care ne ajută să pătrundem mai uşor în partea nevăzută a vieţii, să ne conectăm mai uşor cu Universul. De aceea, este nevoie să exersăm cât mai mult lucrul cu chakrele superioare, să ne conectăm cu Universul cât mai mult prin intermediul lor şi astfel ne vom înţelege mult mai bine misiunea pe care o avem.

O altă provocare a noastră de astăzi este iubirea de Sine, dar în interiorul mandalei avem şi multă iubire care să ne ajute să trecem peste această provocare. Să ne conectăm mai mult cu natura, să îmbrăţişăm copacii şi să căutăm să ne facem o bucurie astăzi, ceva care să fie pe placul Sufletului nostru.

Şi, pentru că vibraţia zilei este cinci, ceea ce ne aduce mai mult echilibru, pentru a-l putea manifesta mai bine în viaţa noastră să facem mişcare şi sa reuşim astfel să ne împământăm mai bine.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu