miercuri, 25 septembrie 2019

25.09.2019

Dacă este ceva ce primim din plin, astăzi, din partea Universului, acesta este curajul care, dublat de cele două nivele de mov de pe centrul mandalei, dar şi de roşul din partea de jos, ne dă multă vitalitate, împingându-ne să facem acele lucruri pe care le-am tot amânat, lucruri pe care Universul le aşteaptă de la noi, mai ales că fac parte din planul personal de evoluţie.

Suntem chemaţi, astfel, să ne manifestăm curajul de a evolua, de a ne schimba, de a face Voia lui Dumnezeu, şi nu doar declarativ, ci mai ales la nivelul acţiunilor concrete.

Universul ne atenţionează că am primit toate datele necesare pentru a face ceva, iar acum este momentul să şi concretizăm ceva, să încetăm să mai aşteptăm momentul perfect deoarece fie îl aşteptăm inutil, fie este posibil să trecem pe lângă el nesesizându-l.

Configuraţia mandalei de astăzi vine într-o zi în care avem provocare pe şapte, adică tocmai limitele noastre, cele care ne dau forţă să fim noi înşine. De aceea, este necesar să avem grijă de aura noastră, să o refacem şi astfel să ne creăm limitele în interiorul cărora să ne putem dezvolta.

Totodată, zecele din vibraţia naşterii nu se poate manifesta pe deplin dacă aura noastră nu este în regulă, mai pe româneşte, dacă vrem să putem manifesta curajul astăzi avem nevoie să ne reface, propriile limite, iar numai după ce ne-am adunat energia în interiorul acestor limite, vom putea reuşi să o direcţionăm către diverse activităţi pe care dorim sau este nevoie să le facem.

Nu suntem prea comunicativi astăzi, de aceea ar fi bine să ne obiectivăm pentru a evita să ne facem mai mult rău spunând lucruri pe care, ulterior, le vom regreta.

De asemenea, încăpăţânarea noastră s-ar putea şi ea manifesta din plin, vorbind aici de orgoliul minţii care simte că pierde controlul într-o zi plină de intuiţie şi de ghidarea Universului.

Mai bine ne-am deschide şi ne-am da voie să învăţăm ceva, mai ales că încă suntem în decada de învăţare, iar movul de pe nivelul doi ne deschide în faţa învăţăturilor spirituale, cu condiţia să le şi acceptăm.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu