duminică, 8 septembrie 2019

8.09.2019

Energia Maicii vine astăzi să ne ajute să ne vindecăm, într-o zi a cărei provocare este curajul, iar a cărei vibrație este unsprezece.

De aceea, vindecarea de astăzi este una profundă, mai ales dacă ne dăm voie să vedem lucrurile de sus, să înțelegem întregul și să putem astfel să lăsăm această energie să circule la toate nivelele, nu doar la suprafață.

Dacă avem curajul să mergem în profunzime, atunci vom reuși să atingem aspectele subtile ale noastre, cele pe care, de multe ori, fie nu le cunoaștem, fie le ignorăm.

Mandala de astăzi ne provoacă să vedem lucrurile așa cum sunt, să vedem realitatea și să renunțăm la iluzii deoarece acestea ne ține departe de cine suntem cu adevărat. Dacă înțelegem acest aspect astăzi și căutăm să nu ne mai mințim, atunci vom știi foarte clar ce avem de făcut și nu vom mai bâjbâi după răspunsuri la întrebări greșite. Acum vom știi ce întrebări să ne adresăm, chiar dacă unele dintre ele dor și, dacă ne lăsăm intuiția liberă, sau dacă ne dăm voie să ne ridicăm deasupra lucrurilor, problemelor, vom reuși să vedem mult mai clar soluțiile.

Vom înțelege, astfel, că din ”lămâi” se poate face și limonadă și, dacă avem multe înseamnă că putem face atât de multă limonadă încât ne putem deschide un chioșc de băuturi răcoritoare.

Ceea ce avem de înțeles astăzi este că oricare ar fi obstacolele din calea noastră, dacă cerem ghidare, vom primi, iar obstacolul nu este acolo că Universul nu are ce face, ci este acolo ca să ne provoace să găsim soluțiile pentru a trece peste el. Numai așa ne putem consolida Spiritul, făcându-l mai puternic de fiecare dată.

Galbenul de pe nivelul doi ne cheamă la acțiune, la materializare, mai ales că, înțelegând lucrurile în ansamblu, putem vedea și de unde anume putem începe. Este foarte important să ieșim din schemele de comoditate care ne blochează energia și ne fac să stagnăm în evoluția noastră. Să nu uităm să Universul ne ajută, dacă noi demarăm și avem dorința de a continua, altfel, dacă doar planificăm lucruri fără a materializa ceva concret, nu vom avea decât o listă lungă de vise neîmplinite.

Avem putere pe cuvânt astăzi, cu condiția să ne asumăm și partea de comunicare indirectă, să ne asumăm să scriem tocmai pentru a rămâne și generațiilor viitoare.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu