marți, 17 septembrie 2019

17.09.2019

Turcoazul de pe centrul mandalei de astăzi se suprapune peste o zi de vibraţie unsprezece, ceea ce ce înseamnă că este momentul să vedem adevărul în faţă, să vedem lucrurile aşa cum sunt în realitate, că este timpul să ne dăm voie să ne ridicăm deasupra problemelor pentru a putea vedea şi rezolvarea, deoarece atunci când ne ridicăm nu mai avem "obstacole" vizuale şi înţelegem mult mai bine "drumul".

Este o zi în care intuiţia noastră ne poate ajuta foarte mult, cu condiţia să îi dăm voie să ne reveleze informaţii, să îi dăm voie să ne arate "calea" pe care să mergem.

Avem provocarea comunicării cu Dumnezeu, dar şi provocarea iubirii de Sine, iar modul în care reuşim să trecem peste amândouă, prin armonizare, atât cu Divinitatea, cât şi cu noi înşine, ne dă măsura în care ne ridicăm deasupra problemelor şi tiparelor, deoarece atunci când ne iubim pe noi înşine nimic nu ne poate sta în cale, iar dacă suntem şi în armonie cu Dumnezeu, atunci suntem complet deschişi la ghidarea Sa, la planul pe care Îl are pentru noi, plan pe care îl înţelegem mult mai bine şi înţelegem astfel şi rolul nostru în cadrul acestui plan.

Roşul de pe nivelul trei nu reprezintă neapărat o fortăreață, ci mai degrabă un foc care ne aduce combustibilul necesar planurilor şi activităţilor noastre, aşa că ceea ce decidem să facem astăzi, să şi demarăm pentru că oricât de bine am înţelege lucrurile şi oricât de sus ne-am înălța, fără a demara, fără acţiuni concrete, nu se realizează nimic.

Avem provocarea curajului astăzi, aşa că acolo unde avem frici, să apelăm la intuiţie, deoarece numai astfel vom obţine răspunsuri care să ne ajute să trecem peste ele.

Să fim atenţi la minciună, dar şi la izolarea faţă de Dumnezeu, pentru că în ambele cazuri avem ceva de ascuns, iar acest lucru provine din frici şi lucruri nelămurite. Avem comunicarea pe centrul mandalei, aşa că orice problemă pe care o avem, să căutăm să o discutăm, pentru că numai aşa o punem în lumina adevărului şi numai aşa o putem rezolva.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu