marți, 3 septembrie 2019

3.09.2019

Dacă ne-am propus să transmitem un anumit mesaj şi încă nu ne-am găsit ziua în care să o facem, astăzi ar fi timpul, deoarece configuraţia zilei este ideală pentru aşa ceva, cu condiţia să ne ascultăm intuiţia şi să modificăm mesajul nostru în funcţie de ea. De aceea, dacă avem o foaie sau mai multe pe care ne-am scris ideile, este bine să o folosim, dar să nu ne limităm la ea, deoarece este posibil ca acolo, în cadrul audienței noastre, să fie persoane care să aibă nevoie de mesajul nostru şi mă refer aici nu neapărat la cel de pe hârtie, ci la cel pe care Universul ni-L transmite.

De asemenea, verdele de pe nivelul doi ne cheamă la compasiune şi la folosirea energiei iubirii în comunicare, în sensul să nu fim doar nişte persoane care să transmită o informaţie, ci să ne folosim de iubire pentru a transmite mai mult, pentru a da vindecare, apropo de vibraţia şase a zilei de astăzi.

Totodată, mesajul nostru este nevoie să fie unul optimist, să căutăm să scoatem din el tentele negativiste, chiar dacă avem provocarea zilei pe trei, dar tocmai că este provocare avem nevoie să trecem peste ea şi să alegem partea pozitivă a lui trei. Să căutăm, aşadar, să nu rămânem în scenariile negative, chiar dacă apar, să ascultăm o muzică prin care să ne îmbunătăţim starea şi să ne ridicăm vibraţia.

Avem provocarea să trecem peste comoditate astăzi, mai ales că avem mult roşu în mandala de luna aceasta, iar comoditatea şi cu roşul nu se prea înţeleg, în sensul că orice manifestare a comodităţii nu face decât să blocheze fluxul vitalităţii, al manifestării ei, ceea ce ne poate da stări de anxietate ţi chiar nervozitate, deoarece "focul" pe care roşu îl reprezintă doreşte să se manifeste, să "ardă", să fie folosit.

Şi, pentru că suntem într-o zi de vibrație şase, într-o perioadă specială, într-o zi predominată de turcoaz, de energia adevărului, cred că ar fi momentul să căutăm să avem momentul nostru de sinceritate cu noi înşine, în care să nu ne mai minţim că viaţa este roz şi perfectă (cu toate că poate fi aşa), dar noi nu reuşim să o vedem în felul acesta pentru că avem tot felul de neiertări, tot felul de angoase pe care nu le conştientizăm sau nu vrem să le conştientizăm şi tindem să le ascundem "sub preş".

Este vorba de a vorbi noi cu noi înşine, cât mai cinstit posibil, eventual să apelăm la o foaie de hârtie sau mai mule (da, iar vă pun să scrieţi) în care să ne înşiruim nemulţumirile, tot ceea ce ni se pare că nu ne convine, pentru că este posibil ca unele lucruri să fie reale şi da, avem nevoie să le schimbăm, dar este tot la fel de posibil ca altele să fie doar închipuirile noastre şi în acest caz este nevoie să le scoatem la suprafaţă pentru a vedea cum anume le putem schimba.

A rata acest moment şi a le ţine în continuare ascunse nu face decât să amplifice şi mai mult aceste nemulţumiri, dar dacă facem acest lucru este necesar să ne asumăm şi să nu ne plângem că pe noi nu ne ajută nimeni atâta timp cât nu ne ajutăm noi înşine.

O zi în Lumina Adevărului, să avem!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu