joi, 10 octombrie 2019

10.10.2019


Nici nu a trecut prea mult de la ultima decadă dedicată învăţării şi Universul ne-a pregătit încă una, numai că energia, de data aceasta, este diferită, iar învăţarea se realizează în alt context.

Dacă în septembrie am avut provocarea intuiţiei şi abandonarea controlului în favoarea ei, în decada aceasta avem provocarea curajului în abordarea învăţării, a curajului de a lucra cu informaţia, de a o lăsa să ne transforme şi să ne ajute să evoluăm.

Suntem într-o zi cu provocare pe zece, într-o lună cu provocare pe zece, iar dacă astăzi reuşim să demarăm o activitate pe care, până acum, am tot amânat-o din diverse temeri, atunci înseamnă că am reuşit să facem un pas măreţ, iar Universul, în funcţie de strădania noastră, ne va sprijini direct proporţional şi ne va ajuta, prin lecţiile pe care le vom primi, să trecem peste obstacolele interioare şi să dizolvăm astfel blocajele pe care le avem.

Aşa că, astăzi, am putea să facem un inventar al lucrurilor pe care ne-am dorit să le realizăm, dar faţă de care am manifestat temeri, amânând mereu momentul începerii lor şi, în funcţie de intuiţia noastră, să alegem o activitate de acolo şi să o demarăm. Vom avea o mulţime de temeri, dar dacă le vom scrie le vom cunoaşte mai bine şi vom ştii cum să ne raportăm la ele, cum să lucrăm cu ele şi cum să trecem peste ele.

Roşul din mandală ne dă multă vitalitate, dar ne aduce și atenţionarea, prin prisma faptului că suntem într-o zi de zece, să evităm sporturile extreme, să evităm să facem pe grozavii, să evităm să ne manifestăm orgoliului şi să evităm să demonstrăm celorlalţi, cu orice preţ, că noi avem dreptate şi astfel să facem lucruri pe care, ulterior, le putem regreta, mai ales că există riscul de accidentări.

În privința tiparului de pe centrul mandalei, pe lângă deschiderea pe care ne-o aduce faţă de învăţare, ne mai aduce şi multă creativitate, mai ales dacă avem grijă ca Sufletul nostru să fie curat şi întreg.

Turcoazul din colţurile celui de al doilea nivel ne atenţionează în privinţa adevărului, a realităţii, pe care avem tendinţa să o deformăm, în mintea noastră, tocmai pentru a o putea accepta, ceea ce, în final, tot o minciună este şi, mai devreme sau mai târziu, vom fi expuşi adevărului, mai ales că tiparul de "actor" din partea de jos a mandalei ne împinge spre deformarea adevărului.

Să avem curajul să ne deschidem în faţa informaţiilor care ne vin astăzi şi să căutăm să nu le mai dăm la o parte doar pentru că nu sunt compatibile cu energia ţarcului nostru de confort, pentru că este posibil ca Universul să ni le fi trimis tocmai pentru a ne ajuta să ne schimbăm.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu