marți, 29 octombrie 2019

29.10.2019

Iată-ne ajunși și la sfârșitul acestei perioade interesante prin prisma energiilor pe care le-a antrenat, scoțând la suprafață, din fiecare, ceea ce a cultivat până în acest moment.

Da, a fost o perioadă care a stat sub semnul înaltei spiritualități, a movului, numai că dacă pentru unii a fost o perioadă de introspecție, de a primi răspunsuri la întrebări pe care le avem de mult timp, pentru alții a fost o perioadă în care a ieșit la suprafață partea lor întunecată, iar acest lucru nu ar fi neapărat rău dacă ar și conștientiza acest lucru, dacă și-ar analiza această parte întunecată și ar începe să lucreze asupra ei.

Dacă nu am reușit să conștientizăm această parte negativă a noastră, umbra noastră, poate ar fi momentul să o facem astăzi, să ne analizăm comportamentul pe care îl avem şi modul în care îl putem corecta, să căutăm să fim noi înşine şi nu suma proiecţiilor şi aşteptărilor celorlalţi.

Mai ales că este o zi de introspecţie, să căutăm să medităm la cine suntem noi cu adevărat, la ceea ce vrem să facem mai departe, la planul pe care îl avem în privinţa noastră. De aceea, astăzi poate fi o zi în care să ne retragem puţin din prim-plan, poate chiar să ne luăm o zi liberă de la clasicul cotidian, de la banala rutină cu care ne-am învăţat, dar care nu ne reprezintă şi pe care, cinstiţi să fim cu noi înşine, în adâncul nostru chiar o urâm. Este timpul să dăm jos "abțibildurile" vechi de pe mobila din cameră, pentru că au devenit rutină, iar rutina nu aduce nimic nou. 

Avem provocarea lui unsprezece astăzi, ceea ce ne poate aduce conflicte legate de modul în care gestionăm viaţa şi, tocmai de aceea, este foarte important să ne găsim, pentru noi, acest moment de introspecţie, prin care să ne dăm răspunsuri, prin care să ne dăm voie să primim răspunsuri din partea Universului, prin care să deschidem noi căi pe care să păşi, prin care să renunţăm la rutină şi plictiseală, prin care să fim noi înşine.

Darul ascuns al zilei de astăzi este tocmai capacitatea noastră de a ne pune limite, de a le crea, de a le consolida, astfel încât să fim noi înşine, să fim, cu adevărat, cei care vrem să fim, nu doar să rămânem într-o veşnică visare. Nivelul patru al mandalei de astăzi ne arată că materializarea se realizează numai punându-ne în deplin acord cu Universul, ascultându-i ghidarea pe care o primim prin intuiţie.

Vibraţia zilei este şase, care ne aduce introspecţie, capacitatea de a medita, putere de rugăciune, dar şi de vindecare, mai ales la nivelul Sufletului, acolo unde avem nevoie ca energia noastră să fie întreagă pentru a ne putea manifesta deplin dorinţele. Este momentul să ne punem în acord viaţa noastră cu ceea ce simţim la nivelul Sufletului, pentru că numai aşa ne putem bucura de viaţă şi numai aşa putem simţi că o trăim cu adevărat. 

Este o zi prag, care vine să ne ajute să ne decidem ce vrem să facem mai departe, cu condiţia ca şi noi să ne deschidem faţă de ea şi de energia pe care ne-o aduce. 

Este, de asemenea, o zi care ne cheamă, ca şi în urmă cu zece zile, la adevăr, la a ne raporta la această energie a Universului de care, oricât de mult ne-am ascunde, mai devreme sau mai târziu tot va fi nevoie să ne raportăm la ea.


Depinde de noi ce alegem să facem cu energia ei. 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu