duminică, 6 octombrie 2019

6.10.2019

Dacă încă mai avem o supărare pe Dumnezeu, fie că o recunoaştem, fie că nu, astăzi este o bună zi pentru a căuta să începem un dialog, nu neapărat pentru că Dumnezeu ar fi supărat pe noi, ci, mai degrabă, pentru a ne linişti noi înşine şi pentru a îndepărta sentimentele de separare pe care le simţim şi care ne dau tot felul de stări de anxietate. 

Dacă reuşim să trecem peste orgoliu, deoarece el este cel care ne ţine în izolare faţă de Divinitate şi reuşim să reluăm dialogul, atunci, cu siguranţă, inima noastră se va simţi mult mai liniştită, mult mai împăcată şi mai relaxată, iar dacă existau anumite afecţiuni ale ei, cu siguranţă acestea vor începe să se amelioreze, mai ales că, la nivelul inimii avem sediul Sufletului, iar o separare faţă de Dumnezeu, faţă de energia iubirii, ne face, de fapt, să ne separăm de tot Universul, de toată Creaţia şi atunci să nu ne mirăm de ce ni se pare că toţi ceilalţi ne privesc ciudat sau se comportă ciudat faţă de noi. 

Problema nu este la ei, ci la noi, pentru că noi suntem cei care menţinem sentimentul de separare şi de izolare, în loc să ne dăm voie să ne conectăm cu Dumnezeu şi, automat cu întreaga Sa creaţie.

Aceste este tiparul prin care Dumnezeu ne testează, cu adevărat credinţa şi modul în care ne conectăm cu El, pentru că roşul de pe nivelul doi vine şi ne dă forţă şi putere, dar mai ales dă forţă Ego-ului care prinde astfel curaj şi consideră că numai ce gândeşte şi face el este important şi, totodată, consideră că el este nivelul maxim de evoluţie şi că, atâta timp cât el este puternic, nimic altceva nu mai contează. De aceea nu reuşim să creăm conexiuni cu oamenii, deoarece Ego-ul nostru consideră că lui îi este bine aşa cum este şi că nu are nevoie să discute cu nimeni, mai ales că este posibil să-i considere pe ceilalţi inferiori lui.

De ce lasă Universul să se întâmple aceste lucru? Tocmai pentru a educa Ego-ul, deoarece atunci când el se consideră cel mai puternic, acela este momentul în care îşi va arăta adevărata sa faţă, comportamentul său adevărat, toate tiparele sale, iar din acest moment se poate începe educarea sa. Este asemenea unui furuncul care este lăsat să strângă tot, iar numai după aceea se începe să se lucreze pe el.

Vibraţia zilei este zece, ceea ce ne aduce mult curaj, aşa că ar fi cazul să avem curajul să vorbim cu Dumnezeu şi să începem să avem o comunicare normală cu El, dacă dorim să evoluăm şi să trăim o viaţă care să însemne ceva pentru noi.

Mult roşu în mandala de astăzi, multă energie sexuală care se cere transmutată, fie prin mişcare, fie prin tehnici de Tantra sau chiar în pat. 

Cu tot aceste roşu, ar fi bine să avem grijă la cuvintele pe care le rostim astăzi, pentru au putere mare, mai mare decât în alte zile. Mai bine am folosi această putere a cuvintelor pentru a spune rugăciuni sau pentru a rosti afirmaţii pozitive.

Să fim atenţi şi la intuiţie, deoarece ne aduce multe inforaţii valoroase astăzi!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu