sâmbătă, 26 octombrie 2019

26.10.2019

Atunci când comunicăm, nu facem altceva decât să creăm, să dăm mai departe o energie căreia noi îi spunem informație și care, asemenea unei piese de puzzle, vine și completează ceva lipsă de la o persoană sau mai multe, la fiecare în mod diferit.

Modul în care este percepută și integrată această informație diferă de la un Spirit la altul în funcție de rezistențele interioare, de tiparele pe care și le-a creat și prin care filtrează tot ceea ce vin spre ele, în funcție de fricile dobândite care le dictează existența și care și ele, la rândul lor formează un alt filtru.

Însă, în toată această ecuație, contează foarte mult ca noi să dăm informația mai departe, mai ales atunci când Universul ne împinge să o facem, deoarece El știe mai bine de ce este nevoie ca acea informație să fie acolo, chiar dacă, pe moment, cei care o recepționează nu sunt așa de hotărâți să o folosească pentru creșterea și vindecarea lor. Dacă misiunea noastră este să o dăm, atunci acel lucru îl avem de făcut fără a sta să analizăm prea mult.

Celălalt aspect al comunicării este energia iubirii care o însoțește și care vine să o completeze, iar astăzi Universul ne cheamă să punem cât mai multă iubire în ceea ce transmitem, în informația pe care o dăm, tocmai pentru a ajuta la vindecarea celorlalți. Iubirea ajută la deschiderea celorlalți tocmai pentru a primi mai bine informația noastră, iar atunci când avem de dat o informație importantă sau dacă dorim ca această informație să fie recepționată mai bine, să căutăm să o transmitem cu cât mai multă iubire.

Așa se vede și diferența dintre o persoană care comunică în mod natural, care dorește să împărtășească informația și o persoană care doar dorește să-și impună propria părere și care se folosește de tot felul de tehnici de manipulare.

La urma urmei, indiferent de limba pe care o vorbim, iubirea este limbajul universal care permite comunicarea dincolo de cuvinte, de frici și de tipare.

Să căutăm, așadar, astăzi, într-o zi de vibrație trei, care aduce multă bucurie, să trecem peste provocarea lui opt, a fricilor și să avem curajul să comunicăm, indiferent de mijlocul prin care vrem să o facem și, mai mult, să avem curajul să transmitem iubire, multă iubire, pentru că ceea ce transmitem aceea vom și primi.

De asemenea, să avem curajul să acceptăm adevărul, chiar dacă nu este în concordanță cu tiparele și fricile noastre, pentru că numai așa ne putem elibera, cu adevărat și numai astfel putem evolua.

Și, dacă tot vorbim de comunicare astăzi, poate ar fi bine să-l apelăm și pe Dumnezeu și să-l invităm la o ceașcă de vorbă. Cu ocazia aceasta am mai putea înlătura din blocajele care ne țin departe de El și de planul pe care Îl are cu noi.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu