miercuri, 30 octombrie 2019

30.10.2019


Dacă aţi început ziua spunând fraze motivaţionale, înseamnă că chiar v-aţi ascultat intuiţia şi aţi început să faceţi ceva şi pentru voi. 

O parte a literaturii de dezvoltare personală spune că această tehnică funcţionează, cealaltă parte spune că după un timp ne întoarcem la tiparele iniţiale. Cumva, ambele părţi au dreptate deoarece, pe lângă rostirea lor, este nevoie şi de acţiune concretă orientată spre realizarea acelei dorinţe pe care o avem.

Aşa că, astăzi, avem de lucrat pe două fronturi. Unul este cel al vorbelor, al cuvintelor, mai ales că prin frecvenţa lor ele ne ajută să atragem, din Univers, acele energii care să ne ajute la materializarea dorinţelor noastre. Rostind cât mai des acele afirmaţii motivaţionale (Atenţie, la timpul prezent, ca şi cum ele se şi întâmplă!!!) nu facem altceva decât să ne racordăm la frecvenţa energiilor din Univers, numai că, pentru a avea o putere şi mai mare de materializare, este nevoie să implicăm şi Sufletul, emoţia, să creăm astfel starea de împlinire şi de bucurie. 

mai ţineţi minte când eram mici şi visam la un lucru şi continuam acel vis cu bucuria pe care o resimţeam dacă aveam acel lucru? Iar apoi, ca prin minune, cumva, primeam acel lucru, iar poate noi nu am spus la nimeni de dorinţa noastră. Este nevoie să ne reamintim acea stare de bucurie şi să căutăm să o reproducem pentru fiecare lucru pe care ni-l dorim, chiar dacă acum nu îl avem. Numai prin această stare de bucurie, în care este implicat şi Sufletul nostru, putem materializa cel mai uşor şi putem depăşi orice prag, chiar şi de la nivel de Sine, fie că îl cunoaştem, fie că nu.

Suntem într-o zi de treizeci şi este deja o regulă ca ultimele linii de pe Firul vieţii să fie verzi, ceea ce ne cheamă la conexiune cu Sufletul nostru, iar dacă reuşim să conectăm afirmaţiile motivaţionale cu vizualizarea şi cu bucuria de la nivelul Sufletului, atunci vom reuşi să materializăm cu siguranţă, iar acest lucru ne va ajuta să trecem şi peste provocarea zilei de astăzi legată de bucurie, de optimism.

Cealaltă provocare a zilei este legată de comoditate, care ştim că este o manifestare a neiubirii de Sine, dar dacă dorim să ne materializăm dorinţa, atunci este cazul să începem să ne mişcăm, mai ales că avem roşu pe nivelul doi, iar energia sa ne va împinge la acţiune, iar dacă nu va găsi cadrul propice, atunci va accentua, şi mai mult, blocajele pe care le avem pe meridiane.

Atenție la minciună şi la cât de mult ne folosim de ea! Mai bine am alege Calea Adevărului şi astfel am fi mai în armonie cu Universul.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu