marți, 1 octombrie 2019

1.10.2019


Începem luna Octombrie în maniera în care am încheiat luna Septembrie, respectiv în energia movului, a conştientizărilor, a mesajelor pe care Universul ni le trimite, dar şi a revelaţiilor pe care le avem datorită înţelegerii lucrurilor.

Energia de pe centrul mandalei de astăzi vine într-o zi care suntem provocaţi să ascultăm de Sufletul nostru, să facem ceea ce-i face plăcere, să-i aducem bucurie. Este o lecţie pe care cu greu o ducem, deoarece, în cele mai multe cazuri, tindem să uităm de Sufletul nostru, tindem să-l murdărim cu tot felul de emoţii şi sentimente negative, pe care fie le producem singuri, fie le lăsăm să ne invadeze, fără a preveni, într-un fel, acest lucru. Ne curăţim fizic, ne dăm cu tot felul de parfumuri şi uleiuri, dar uităm să facem la fel şi pentru Sufletul nostru şi ne întrebăm, apoi, de ce oare nu reuşim să menţinem o stare de bucurie interioară?

Nu este totul pierdut şi putem începe chiar de astăzi să ajutăm Sufletul să se cureţe, pentru ca, mai apoi, să ne ajute şi El pe noi prin starea de linişte interioară pe care ne-o dă şi din care ne luăm energia de a ne trăi, mai departe, viaţa cu bucurie. 

Este nevoie să ne punem în mişcare astăzi, mai ales fizică, deoarece suntem într-o zi de vibraţie cinci, ceea ce înseamnă echilibru, iar pentru a-l obţine, avem nevoie ca şi corpul nostru să se mişte. De asemenea, mișcarea fizică ne ajută să "ardem", mai uşor, energiile stagnante de pe noi şi care ne dau blocaje pe meridiane. Pe lângă aceste efecte, ne mai ajută şi să diminuăm starea de agitaţie şi nervozitate peste care avem de trecut astăzi. Totodată, obţinerea echilibrului ne ajută să punem, în echilibru, şi minte cu Sufletul.

Comunicarea cu Dumnezeu are şi ea provocări astăzi, în sensul că este posibil să simţim că ne izolăm de El, iar acest lucru se poate întâmpla numai dacă lăsăm Ego-ul să-şi facă de cap şi să închidă canalul de comunicare.

Tiparul de artist este şi el prezent astăzi, ajutându-ne să ne exprimăm creativitatea şi fiind legat direct de modul în care reuşim să ne curăţăm Sufletul.

În privinţa lunii Octombrie, provocarea pe care ea ne-o aduce este legată de curaj, numai că este vorba despre curajul superior, al lui lui zece, cel care ne dă şi graţie pe lângă putere, cel care, atunci când este manifestat, ne aduce oportunităţi nebănuite, deoarece Universului îi plac oamenii curajoşi şi de acţiune, iar trecând peste fricile noastre nu facem altceva decât să accesăm energiile subtile ale Universului, deschizând astfel noi şi noi drumuri.

Despre asta va fi vorba luna aceasta, despre ceea ce reuşim să depăşim, despre fricile peste care trecem, pentru ca. la finalul lunii, să putem spune, cu bucurie, că am reuşit lucruri măreţe. 

De aceea, luna aceasta vom avea şi provocări în zona Sufletului, tocmai pentru a învăţa să le gestionăm, deoarece Universul doreşte să ne educe să începem să avem grijă şi de Sufletul nostru dacă dorim să evoluăm şi să facem lucruri măreţe.

Să căutăm să ne mişcăm mai mult luna aceasta, deoarece mişcarea înseamnă energie şi, pe lângă faptul că realizăm diverse lucruri, reuşim şi să creăm un nou tipa bazat pe mişcare şi care să ne ajute să mai dărâmăm din muntele comodităţii.

La treabă, zic, că avem destul de muncă!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu